Poliţist UCIS chiar în secţie, în Maramureş. Criminalul este în libertate, cu arma din dotare a victimei

Şeful Postului de Poliţie Vişeu de Jos a fost găsit mort, miercuri seară, în sediul instituţiei. Prima ipoteză a fost că bărbatul s-ar fi sinucis cu arma din dotare, însă cercetarea la faţa locului a scos la iveală faptul că bărbatul a fost înjunghiat de două ori. În plus, arma din dotare nu a fost de găsit.

RomaniaTV.net
05 ian. 2017, 06:55
Poliţist UCIS chiar în secţie, în Maramureş. Criminalul este în libertate, cu arma din dotare a victimei

UPDATE: Autorul crimei este încă în libertate, iar autorităţile susţin că este vorba de un infractor periculos care ar putea comite o nouă crimă. Criminalul i-a furat arma din dotare omului legii.

UPDATE: Cercetările efectuate de către criminaliștii de la IPJ Maramureș, sub coordonarea procurorului desemnat de către Parchet, coroborate cu expertiza medicilor legiști, au stabilit faptul că acesta a decedat ca urmare a unor lovituri fatale – cel mai probabil de cuțit – primite în abdomen și în zona costală.

În cadrul cercetărilor efectuate la fața locului, s-a mai stabilit și faptul că arma din dotare și muniția aferentă nu se mai aflau asupra șefului de post, iar la nivelul Poliției Maramureș, sub coordonarea structurii de specialitate din cadrul IGPR, se derulează măsuri specifice pentru reținerea autorului acestei fapte abominabile și împiedicarea acestuia, sau a altei persoane, eventual complice, de a utiliza în scop infracțional armamentul dispărut.

Corpul neînsufleţit al poliţistului a fost găsit în jurul orei 19.00, de primarul din localitate. Prima ipoteză a fost aceea a sinuciderii, cu toate că bărbatul nu părea să aibă probleme care să-l determine să facă un asemene gest.

Ulterior, însă, după cercetarea la faţa locului, s-a constatat că el a fost înjunghiat de două ori. În plus, arma din dotare a şefului de post a dispărut, informează România TV.

Bărbatul avea 49 de ani şi doi copii majori.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, cazul a fost preluat de către un procuror. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Spitalul Orăşenesc din Vişeu de Sus, în vederea necropsiei, potrivit presei locale.

Pentru moment nu a fost stabilit un cerc de suspecţi, iar criminalul este în libertate.