Anchetatorii au găsit noi dovezi în cazul uciderii Larei Şaban

La mai bine de 4 luni de când a fost ucisă, procurorul de caz a găsit poşeta tinerei la doar câţiva metri de locul în care a fost descoperit cadavrul ei, într-o lizieră de la marginea Constanţei. Lara Şaban a fost găsită moartă pe un câmp din Năvodari, pe data de 29 mai.

RomaniaTV.net
11 sept. 2012, 14:36
Anchetatorii au găsit noi dovezi în cazul uciderii Larei Şaban

Procurorul care se ocupă de cazul Larei Şaban, dar şi poliţiştii de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Constanţa au găsit, marţi, la doar 11 metri de locul în care a fost descoperit cadavrul jurnalistei, geanta tinerei şi o mochetă.

Ambele probe au fost preluate şi urmează să fie analizate. În geantă au fost găsite două perechi de ochelari, două brichete şi câteva documente, informează România TV.

Prezentatoarea tv a venit în ţară pe 27 aprilie, împreună cu fetiţa, dar şi însoţită de bonă. Lara Şaban a fost găsită moartă pe un câmp din Năvodari, pe data de 29 mai. Suspecţi de crimă sunt chiar fratele ei şi un prieten de-al acestuia.

Lara Şaban locuia în Turcia de aproximativ şapte ani, având o relaţie de concubinaj cu un important om politic local.

Femeia a călătorit din Turcia în România având asupra sa peste 125.000 de dolari în numerar, bani pe care intenţiona să îi folosească pentru a cumpăra un apartament mamei sale.

În urma audierilor şi a investigaţiilor, anchetatorii au stabilit că Lara Şaban obişnuia să aibă în permanenţă asupra ei o sumă considerabilă de bani, aproximativ 2.000-3.000 de euro, dar şi să cheltuiască sume chiar mai mari cu ocazia ieşirilor în cluburi.

Potrivit anchetatorilor, Lara Şaban avea o situaţie financiară deosebită, venind de la Istanbul la Constanţa cu un avion particular, închiriat pentru ea, fiica ei şi bonă, iar pentru deplasările sale în oraş femeia avea la dispoziţie un autoturism Porsche Panamera în valoare de 350.000 de euro.