Anchetatorii au o nouă pistă în cazul morţii afaceristului Abel Apostol. Vezi ce spune soţia VIDEO

Noi indicii i-ar putea duce pe anchetatori către ucigaşul omului de afaceri Abel Apostol. O pânză legată la capete cu cărămizi a fost găsită în apele Mureşului. Mai apoi şi o cămaşă pătată, cel mai probabil, cu sânge, a fost scoasă la suprafaţă în acelaşi loc, informează România TV. Pompierii au reluat căutările, cu bărci pneumatice şi căngi.

12 aug. 2013, 17:47
Anchetatorii au o nouă pistă în cazul morţii afaceristului Abel Apostol. Vezi ce spune soţia VIDEO

Pânza lungă de câţiva metri a fost văzută în apele Mureşului de un prieten al familiei afaceristului dispărut fără urmă.

Ce să fi căutat bucata aia de pânză? O foloseam pentru perdele. Ce motiv să fi avut cineva să o lege şi să o arunce acolo?„, a spus Luminiţa Apostol, soţia omului de afaceri.

Pânza a fost găsită în locul în care câinii poliţişti au fost extrem de agitaţi la căutările de acum trei luni.

Modul în care era înfăşurată pânza, faptul că era legată de o cărămidă sunt indicii că pânza să fi fost folosită la ascunderea unui cadavru„, a declarat Willi Glasser, prieten al familiei Apostol.

Anchetatorii veniţi la faţa locului au găsit şi alte indicii: o cămaşă bărbătească cu pete mari de culoare brun-roşcat. Poliţiştii încă nu au terminat cercetările, dar nu exclud ca petele să fie de sânge.

Era o pată foarte mare, poliţiştii spuneau că ar putea fi sânge. Era o culoare aşa roşiatică-maronie. A fost luată şi aia pentru probe„, a adăugat soţia omului de afaceri.

Pompierii au reluat căutările pe râul Mureş.

Căutările se desfăşoară cu barca, Mureşul este foarte mic, a scăzut în perioada aceasta foarte tare. Subofiţerii caută din barcă sau pe jos, cu unelte specifice, ghiară de pisică sau cange„, a precizat George Pleşca, purtător de cuvânt ISU Arad.

Chiar şi fără cadavru, omul de afaceri a fost declarat mort, iar principalul suspect de uciderea lui este în arest. Procesului lui a fost amânat pentru data de 30 septembrie.

Citeşte şi Ipoteză ŞOC în cazul afaceristului Abel Apostol: Ucis de rakeţi din Republica Moldova