Anchetatorii au ridicat noi probe în cazul Elodiei. Vezi ce au descoperit VIDEO

Noi probe au fost descoperit de anchetatori în cazul dispariţiei avocatei Elodia Ghinescu. Probele au fost trimise pentru expertiză la Institutul de Criminalistică. La ultima percheziţie efectuată, joi, în apartamentul în care a locuit Elodia a luat parte şi soţul ei, poliţistul Cristian Cioacă. 

RomaniaTV.net
14 sept. 2012, 10:20
Anchetatorii au ridicat noi probe în cazul Elodiei. Vezi ce au descoperit VIDEO

Cristian Cioacă a fost iniţial la Curtea de Apel Braşov, unde avea termen în dosarul de furt între soţi, informează România TV.

După ce a ieşit de la Curtea de Apel Braşov, Cristian Cioacă a fost ridicat de pe stradă de poliţişti şi procurori, cu mandat de aducere. El a fost dus la Parchetul Curţii de Apel Braşov, iar după 15 minute a fost transportat la apartamentul în care se presupune că ar fi fost ucisă Elodia Ghinescu.

Avocata lui Cristian Cioacă s-a arătat foarte contrariată. „Cu siguranţă nu are ce urmă să rămână după 5 ani”, a spus Maria Vasii, avocata lui Cristian Cioacă.

Fostul soţ al Elodiei nu a declarat decât că nu îi este frică de nimeni „decât de cel de Cel de Sus”, în momentul în care a intrat în bloc.

Avocata familiei Ghinescu a explicat şi ce au găsit anchetatorii în apartament.

„S-au ridicat câteva obiecte, de asemenea pe pereţi s-au mai verificat încă o dată acele picături de sânge care s-au găsit şi la acel moment. Picăturile mai existau, s-au putut observa cu luminol, au mai fost şi câteva care la momentul ăla nu s-au observat”, a explicat Crina Radu, avocata familiei Ghinescu.

Totodată, au fost audiaţi şi martori, care s-ar putea să ajute la elucidarea cazului.

„A fost audiată o persoană care avea cunoştinţă despre anumite lucruri dintre Cioacă şi Elodia. O cunoştinţă comună şi a lui Cioacă şi a Elodiei”, a mai spus Crina Radu.

Avocata Elodia Ghinescu a dispărut de la domiciliu în noaptea de 29 spre 30 august 2007 şi de atunci trupul ei nu a fost găsit.