Anchetatorii caută alte posibile victime ale olandezului acuzat de uciderea fetiţei din Dâmboviţa

Ancheta rămâne deschisă chiar şi după sinuciderea olandezului, pus sub acuzare în cazul uciderii fetiţei din Gura Şuţii. Autorităţile de la noi caută şi alte posibile victime ale bărbatului. El ar fi acţionat în mai multe judeţe şi, de asemenea, e posibil să aibă şi complici, potrivit procurorului general interimar al Romaniei, Bogdan Licu. Poliţiştii au un grup de suspecţi posibili complici ai olandezului. Vorbim despre români cu care acesta a intrat în contact de fiecare dată când a venit în România. 

RomaniaTV.net
24 sept. 2019, 08:49
Anchetatorii caută alte posibile victime ale olandezului acuzat de uciderea fetiţei din Dâmboviţa

Procurorul general Bogdan Licu a declarat marţi dimineaţă, referindu-se la cazul fetiţei de 11 ani ucise la Gura Şuţii, că autorităţile române nu au încă dovada oficială că cetăţeanul olandez suspectat de uciderea fetei s-a sinucis, dar când aceasta va exista, procurorii vor dispune clasarea cauzei, precizând însă că vor fi urmărite în continuare toate pistele care îl vizează pe acesta.

”Ne axăm pe traseul pe care l-a avut în România şi încercăm să indentificăm locurile în care a fost , incercăm să identificăm eventuali complici”, a declarat procurorul general.

Cetăţeanul olandez suspectat în cazul uciderii fetiţei de 11 ani din judeţul Dâmboviţa s-a sinucis, aruncându-se în faţa unui camion. El fusese pus sub acuzare de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, pentru omor calificat, agresiune sexuală şi lipsire de libertate în mod ilegal prin răpire.