Anchetatorii au continuat căutările la Casa Groazei. Detalii TERIBILE: Un aparat foto, printre dovezile ridicate

Anchetatorii s-au întors la Casa Groazei, din Caracal, în căutarea de noi probe, după ce sâmbătă s-au ridicat zeci de saci de probe din casa lui Gheorghe Dincă şi s-au descoperit noi pete de sânge. Potrivit România TV, printre obiectele ridicate din casa criminalului, se află şi un aparat foto.

04 aug. 2019, 07:08
Anchetatorii au continuat căutările la Casa Groazei. Detalii TERIBILE: Un aparat foto, printre dovezile ridicate

UPDATE: DIICOT anunță că în urma cercetărilor de la casa lui Gheorghe Dincă au fost ridicate mai multe probe ce urmează a fi analizate, iar ancheta continuă și în zilele următoare în casa, anexele, mașina și autoutilitara bărbatului.

Potrivit unor surse România TV, anchetatorii au ridicat şi un aparat de fotografiat din casa criminalului. De asemenea, poliţiştii ar fi descoperit pete de sânge, precum şi haine murdare de sânge.

UPDATE: Anchetatorii au încheiat verificările la Casa Groazei. 

Gheorghe Dincă a fost dus la sediul Poliţiei din Caracal, unde vor mai avea loc audieri.

UPDATE: Podul lui Gheorghe Dincă a fost sigilat după verificări

Anchetatorii au verificat, timp de o oră, podul casei lui Gheorghe Dincă, din Caracal, de unde au ridicat noi probe în anchetă. Acestea urmează să fi expertizate.

UPDATE: La sesizarea unei vecine, anchetatorii au descoperit obiecte vestimentare.

Anchetatorii au ridicat aceste haine după ce au fost sesizați de o femeie.

„De o săptămână am văzut hainele astea aici. Veneam la șosea în fiecare zi să iau pe soțul meu și de aseară de când am văzut căutările până acolo m-am gândit. Sunt niște blugi de damă, blugi, pantaloni scurți”, a spus femeia, care a participat la ridicarea probelor.

Ştirea iniţială:

Poliţiştii şi procurorii au început, duminică dimineaţă, o nouă zi de cercetări la casa lui Gherghe Dincă. Potrivit România TV, ucigaşul a declarat că, după ce ar fi omorât-o pe Luiza, i-ar fi aruncat trupul în Dunăre, dar nu îşi mai aminteşte locul cu exactitate.

Anchetatorii ar urma să facă, duminică, o nouă conducere în teren, pentru ca Gheorghe Dincă să identifice locul unde a aruncat-o, după ce data trecută nu au reuşit să stabilească zona, pentru că au mers pe alt drum decât cel indicat de criminal.

În cursul zilei de sâmbătă, trei telefoane care îi aparţin lui Gheorghe Dincă au fost ridicate şi urmează să fie expertizate de specialişti.

Alte fragmente osoase şi probe biologice au fost recoltate, tot sâmbătă, în urma cercetărilor efectuate de anchetatori la locuinţa lui Gheorghe Dincă, din Caracal.

DIICOT a anunţat că cercetările efectuate sâmbătă la locuinţa lui Gheorghe Dincă au vizat în principal stabilirea prezenţei în acel loc a Luizei Melencu, adolescenta dispărută în luna aprilie.

„Cercetarea la faţa locului (…) a vizat în special fixarea prezenţei Luizei la domiciliul inculpatului. Cu ocazia cercetării criminalistice au fost ridicate trei urme biologice, a fost efectuată o conducere în teren şi (…) o activitate efectuată de către poliţie, de căutare”, a declarat Mihaela Porime la Caracal.

DIICOT: Cercetarea la faţa locului a vizat în special fixarea prezenţei Luizei Melencu la domiciliul inculpatului

Totodată, Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă, a explicat, în exclusivitate, la România TV, detalii neştiute din ancheta crimelor din Caracal. Avocatul susține că Dincă le-a spus anchetatorilor că Luiza Melencu a mers cu el de bunăvoie și a consimțit să aibă relații intime. Bărbatul recunoaște violul doar în cazul Alexandrei și mai recunoaște ambele crime, deşi nu îşi mai aminteşte cum arată Luiza şi nu a putut oferi detalii despre cadavrul acesteia.

Avocatul criminalului din Caracal: Gheorghe Dincă nu îşi aminteşte culoarea părului Luizei şi nici ce a făcut cu cadavrul acesteia