Anda Adam a dat tot din casă! Adevărul despre relația cu soacra: „Orice e nasol, e de vină soacra”

Anda Adam și-a găsit fericirea în brațele lui Yosif Mohaci. Cei doi urmează să se căsătoreacă în curând și vedeta a făcut publice primele impresii pe care le are despre viitoarea ei soacră.

11 oct. 2023, 17:26
Anda Adam a dat tot din casă! Adevărul despre relația cu soacra: „Orice e nasol, e de vină soacra”

Cântăreața Anda Adam, împătimită a sportului, care declara în urmă cu 10 ani că face două antrenamente de fitness pe zi, nu reușește să facă față preparatelor gătite de viitoarea ei soacră. Blonda formează un cuplu cu Yosif Mohaci și perechea planifică să se căsătorească în viitor.

Nu de mult timp, întrebată fiind de fanii curioși care este relația cu mama iubitului ei, Yosif Mohaci, Anda Adam a rupt tăcerea și a făcut publice acceste informații.

Citește și: Un nou dosar pentru Vlad Pascu. Șoferul de 19 ani a fost trimis în judecată pentru accidentul din 2 Mai când, drogat fiind, a ucis doi tineri

Răspunsul vedetei la întrebarea „Cum te înțelegi cu viitoarea ta soacră?” a fost următorul: „Eu zic că foarte bine! Aceasta este o glumă de-a noastră, cu soacra. Orice e nasol, e de vină soacra! Dar nu că așa ar fi pe bune. E funny, ne distrăm pe acest subiect! Eu mă înțeleg foarte bine cu soacra, singura mențiune pe care o am este că gătește prea des și prea bine! Noi nu ne putem abține. Dacă intri la dietă și ai o soacră ca a mea, e mare problemă! Să ții o dietă cu ea lângă tine este absolut imposibil! Uneori, mâncăm, dar trebuie să ne abținem! Mai faci un fasting, dar e greu cu ea, imposibil! Mai dă și o poză: „Hai, mamă, vă aștept la masă!’. Nu te poți abține! Până la urmă zici: „Încep dieta de mâine!’. Așa facem în fiecare zi!” a declarat Anda Adam pentru ego.ro.

Cu toate că Anda declară că gustă din preparatele soacrei oricând are ocazia, vedeta arată la fel de bine și își menține greutatea. În ultimele poze postate pe contul ei de Instagram, vedeta își etalează silueta suplă și fit.

Citește și: Victor Ciutacu, vitriolant despre cazul Edi Giosu: „Este incredibil modul în care un magistrat în exercițiul funcțiunii …

În orice caz, corpul vedetei se poate modifica, dar nu din pricina mâncării, ci din cauză că aceasta își dorește din tot sufletul un copil: „El mi-a făcut multe cadouri, dar pentru mine sunt mai importante cadourile cu valoare sentimentală. Și sper că cel mai frumos cadou de la el o să vină curând, și o să fie vorba de un copil. Cred că e ceva neprețuit. În rest, toate sunt frumoase, dar sunt lucruri de care te bucuri pe moment. Valorile adevărate stau la baza familiei, din punctul nostru de vedere. Și e părerea amândurora.

Iar complimentul cel mai frumos de la el… Având în vedere că el este francez, să știi că stă exagerat de bine la acest capitol. Să știi că este un bărbat care chiar știe să facă complimente și să aibă o constantă în a le face. Că așa, la început, toată lumea știe să facă complimente. Dar important este să nu uiți să faci complimente omului de lângă tine și persoanei pe care o iubești, mereu. Nu doar la început sau nu doar cu anumite ocazii. Și, această constantă să facă diferența, pentru că, eu cred că și acest lucru face parte tot din capitolul iubirii”, a declarat Anda Adam pentru viva.ro.