Anda Adam a făcut anunțul după un an de căsătorie: „Motive foarte serioase ca să reacţionezi”

Anda Adam a făcut anunțul după un an de căsătorie. Cântăreața și soțul ei și-au îndeplinit aproape tot ce și-au propus pentru anul acesta, în special pe plan profesional, dar cea mai mare dorință a lor, mărirea familiei, încă se așteaptă să se împlinească.

20 dec. 2023, 08:41
Anda Adam a făcut anunțul după un an de căsătorie: „Motive foarte serioase ca să reacţionezi”
Anda Adam a făcut anunțul după un an de căsătorie

Anda Adam a făcut anunțul după un an de căsătorie. Deși relația dintre ei e una foarte bună, artista mărturisește că gelozia nu a dispărut complet și nici conflictele, dar acestea nu sunt, evident, la ordinea zilei. Blondina mai spune și că soțul ei este cel care cedează primul atunci când apar situațiile conflictuale, însă nici ei nu-i place să mențină supărarea.

Citește și: Anda Adam nu renunță. Noi detalii despre situația vilei din Bragadiru, de unde a fost evacuată: „Primul proces a fost respins”

Anda Adam a făcut anunțul după un an de căsătorie

Gelozii… mai răruţ că-i mai drăguţ! La fel şi conflictele! Normal că mai suntem geloşi, pentru că ne iubim foarte mult, dar cred că trebuie să dai şi motive foarte serioase ca să reacţionezi!

De obicei, el ridică steagul alb, dar nu pot să zic că avem o regulă! Cred că în funcţie de starea fiecăruia! Cel care se simte mai bine un pic este şi cel care ridică primul steagul alb”, a spus Anda Adam pentru Fanatik.ro.

Deși este cunoscut ca om de afaceri, Yosif Mohaci s-a lansat recent și în actorie. Soțul Andei Adam face parte din distribuția comediei Miami Bici 2, film cu o distribuție spectaculoasă, de unde fac parte Bromania, Codin Maticiuc, Nadia Comăneci, Cristi Borcea, Ilie Dumitrescu şi George Piştereanu, dar și faimosul Danny Trejo, pentru care Codin Maticiuc a plătit nu mai puțin de 500.000 de dolari.

Da, este prima mea experinţă ca actor. Am făcut nişte cursuri de actorie acum mult timp, dar este prima experinţă ca actor adevărat”, a povestit soţul Andei Adam.

Cât despre Anda Adam, artista este extrem de mândră de prestația soțului ei, mai ales că Yosif Mohaci este la prima experiențăde acest gen.

Am fost impresionată de prestaţia lui. Având în vedere că eu am fost prezentă cu ei la filmări, în State, ştiam cât de cât fazele filmate. În momentul în care am văzut filmul montat însă, efectul a fost foarte tare! Wow! Felicitări tuturor! Este un film foarte bun! Am râs foarte mult! Vă recomand să mergeţi să îl vedeţi la cinematograf!”, a spus Anda Adam pentru sursa citată.