Anda Adam, ameninţări şi jigniri pe Instagram. Mesajele cu femeia pe care soţul ei a încercat să o „agaţe”

Anda Adam, ameninţări şi jigniri pe Instagram. Vedeta i-a trimis mesaje dure unei femei, pe care soţul artistei a încercat să o "agaţe". Mai exact, este vorba despre o domnișoară care vorbea cu Sorin pe contul de Instagram.

09 mart. 2021, 17:54
Anda Adam, ameninţări şi jigniri pe Instagram. Mesajele cu femeia pe care soţul ei a încercat să o „agaţe”
Anda Adam, ameninţări şi jigniri pe Instagram

Anda Adam, ameninţări şi jigniri pe Instagram. Artista şi soţul ei nu s-au mai afişat de o bună perioadă de timp şi niciunul dintre ei nu a oferit niciun răspuns vizavi la divorţ. Însă, se pare că Anda Adam îl urmărește ”din umbră” pe Sorin. Mai mult decât atât, artista le scrie fetelor cu care soțul său vorbeşte pe rețelele de socializare, scrie Spynews.ro.

Anda Adam, ameninţări şi jigniri pe Instagram

Anda Adam, mesaje jignitoare, trimise unei femei
Anda Adam, mesaje jignitoare, trimise unei femei

„Un bărbat nu ar trebui să bată o femeie, nu sunt de acord cu jigniri”

Anda Adam recunoaşte că relaţia cu soţul ei, Sorin, a fost una destul de tensionată, şi din cauza perioadei de izolare. Concurenta de la Ferma spune că nu ar putea să treacă niciodată peste violenţă şi jigniri, însă, în ceea ce priveşte infidelitatea, ar putea să ierte dacă ar fi înşelată, doar dacă există un motiv întemeiat.

Citeşte şi: Anda Adam şi-a găsit maşina de 150.000 de euro vandalizată FOTO

Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe.

În general, conform principiilor mele, violența este exclusă. Nu sunt de acord cu așa ceva, niciodată. Un bărbat nu ar trebui să se bată cu o femeie. Nu aș vrea să se interpreteze greșit, la noi nu este cazul de așa ceva. Nu sunt de acord cu jigniri, deoarece cred că astfel de cuvinte deteriorează relația.

În ceea ce privește infidelitatea, dacă apare acest subiect într-o căsnicie, este clar că ceva nu mai este în regulă acasă și partenerul caută altceva, în altă parte. Apare un semn de întrebare despre ceea ce se întâmplă. Eu, una, dacă aș fi în situația asta, aș putea ierta o infidelitate dacă există un motiv întemeiat pe care să-l pot asculta și să lupt mai departe pentru familia mea. Am această abilitate dacă realizez că nu are rost să renunț  la familie pentru ceva de moment”, a declarat Anda Adam pentru Viva.ro.