Anda Adam şi-a găsit maşina de 150.000 de euro vandalizată FOTO

Anda Adam a mers joi dimineaţă la o bancă, iar la ieșirea din instituție și-a găsit mașina vandalizată. Este vorba despre un superb BMW i8, pentru care a scos din buzunar nu mai puțin de 150.000 de euro.

04 feb. 2021, 16:47
Anda Adam şi-a găsit maşina de 150.000 de euro vandalizată FOTO
Anda Adam şi maşina de 150.000 de euro

Anda Adam și-a găsit maşina de lux vandalizată. Cântăreața a intrat pentru cîteva minute în bancă, iar la ieșire a avut parte de o mare supriză: parbrizul bolidului ei era spart.

Anda Adam şi-a găsit maşina de 150.000 de euro vandalizată

Artista a filmat imediat maşina și a transmis public, pe rețelele de socializare, că nu are de gând să lase treburile așa. Anda Adam a anunțat pe Instagram că va merge direct la Poliție pentru a face o reclamație şi bănuiește că cineva i-ar fi aruncat cu un obiect pe parbriz, de pe balcon, motiv pentru care geamul s-a spart într-un colț.

Anda Adam, SCANDAL MONSTRU! A parcat „pe dos”, dar tot ea este cu gura mare!

„Mă gândesc ce fel de om poate să facă așa ceva. Ideea e că o să-mi răpesc din timpul meu, o să merg la Poliție, o să fac o reclamație și voi încerca să obținem imaginile de pe camerele din zonă, să vedem dacă, într-adevăr, a fost cineva care mi-a aruncat ceva pe parbriz cât am intrat în bancă 1 minut și jumătate. Mi se pare că lucrurile nu trebuie să rămână chiar așa, totuși”, a scris Anda Adam.Anda Adam, despre relaţia cu Andrei Stoica, după ce s-a spus că ar avea o idilă. „Nu avem 12 ani să nu putem dormi lângă cineva în pat”