Anda Adam anunţă că va avea o nuntă incendiară: „Mă mărit în costumul Evei!”. Unde va avea loc marele eveniment

Anda Adam trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Yosif Mohaci, cu care s-a cununat pe 23 decembrie 2022. Cei doi mai au un singur lucru de organizat, nunta.

22 ian. 2023, 14:18
Anda Adam anunţă că va avea o nuntă incendiară: „Mă mărit în costumul Evei!”. Unde va avea loc marele eveniment
Anda Adam anunţă că va avea o nuntă incendiară: "Mă mărit în costumul Evei!". Unde va avea loc marele eveniment

Anda Adam anunţă că va avea o nuntă incendiară. Artista şi soţul ei vor să închirieze un avion privat, să-și ia invitații și să fugă cu ei pe o plajă exotică!

„Facem undeva la soare, la căldură, o destinație exotică, că Iosif e sătul de munte. Așa că nu-mi mai trebuie nici rochie de mireasă, doar un costum de baie e suficient. Venim în costumul lui Adam și Eva, și gata! Am scăpat și de cheltuială, nu stau să mă mai complic cu ce-i la modă, ce nu se poartă. Uite voalul, nu e voalul! Undeva pe o plajă, cu un cocktail în mână, fără stres, așa vreau să fie. În principiu ne dorim să fie anul acesta nunta, nu va mai fi un secret. O să anunțăm pe toată lumea”, a declarat Anda Adam, pentru Click!.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu și Anda Adam au îngropat securea războiului: „Au fost răutăți, dar nu gratuite. Nu a fost niciodată invidie sau gelozie!”

După despărțirea de tatăl fetiței sale, Anda Adam  și-a găsit rapid jumătatea în persoana afaceristului Yosif Mohaci. Acesta cerut-o de soţie în Capadoccia, apoi de Crăciun cei doi au mers, în secret, la Starea Civilă și și-au unit destinele. Anul acesta, urmează nunta cea mare.

„Pentru invitați cumpărăm avionul cu totul, nu este problemă pentru noi pentru a ajunge la nunta noastră. Nu știu câți invitați o să fie dar dacă îi strângem și pe ai lui și pe ai mei nu cred că există spațiu unde am putea să făcea nunta. Este și un calcul matematic la mijloc, este și un număr de persoane”, a mai spus Anda Adam.

Citeşte şi: Anda Adam, căutată de recuperatori. Artista ar avea datorii uriașe pe care nu își permite să le achite

Yosif Eudor Mohaci este originar din Arad, dar a stat și în Elveţia şi Franţa o perioadă. În plus, acesta are numeroase afaceri în România. A mai fost căsătorit și el și are o fetiță.