Anda Adam, căutată de recuperatori. Artista ar avea datorii uriașe pe care nu își permite să le achite

Noul an nu are semne prea bune pentru Anda Adam. Artista ar fi ajuns în atenția unei firme de recuperări din cauza unor datorii uriașe pe care le are de foarte mult timp.

12 ian. 2023, 10:40
Anda Adam, căutată de recuperatori. Artista ar avea datorii uriașe pe care nu își permite să le achite
Anda Adam, căutată de recuperatori

Anda Adam, căutată de recuperatori. Anda Adam ar fi ajuns într-o situație extrem de delicată din punct de vedere financiar. Din cauza unor datorii uriașe pe care le are de foarte mult timp, numele artistei ar fi fost inclus pe lista neagră a unei firme de recuperări.

Citește și Anda Adam se laudă cu o colecție impresionantă de pantofi: „Depășește 500 de perechi”. Cât o costă această pasiune pe vedetă

Anda Adam, căutată de recuperatori

Chiar dacă majoritatea oamenilor cred că Anda Adam scoate bani frumoși din muzică, dar și din afacerile pe care le deține, se pare că în realitate lucrurile stau cu totul altfel,  susțin mai multe surse CANCAN.RO.

Acestea au dezvăluit că artista este plină de datorii pe care nu își permite să le plătească.

Cu toate acestea, nu este pentru prima dată când circulă astfel de informații despre Anda Adam.

Artista a primit anul trecut un ordin de evacuare din casa din Bragadiru în care ar fi locuit ilegal timp de șase luni.

La vremea respectivă, Anda Adam urma să cumpere acea locuință și a semnat un antecontract de vânzare-cumpărare.

Ca să i se transfere dreptul de proprietate, artista trebuia să achite suma de bani în intervalul octombrie-decembrie 2021, însă tranzacția s-a lăsat așteptată foarte mult timp și în cele din urmă nu a mai fost efectuată.

”Tot scandalul a început de la faptul că Anda Adam voia să cumpere acest imobil situat în Ilfov și nu a mai avut banii necesari, sau pur și simplu nu a mai vrut să îi plătească omului diferența de bani.

Pretinde că a făcut niște îmbunătățiri într-un imobil care nu îi era în proprietate. A refuzat mai multe luni să evacueze acest imobil”, a transmis, pe atunci, avocatul Adrian Cuculis.

Un alt incident care a scos la iveală faptul că vedeta nu stă prea bine cu finanțele a avut loc în luna septembrie a anului 2022, chiar la evenimentul de lansare a propriului său parfum.

Atunci, vedeta și-a anunțat invitații  că trebuie să-și achite singuri nota de plată  în condițiile în care, la astfel de evenimente, costurile le suportă organizatorul.

Citește și Anda Adam vrea să devnină mamă pentru a doua oară. Câți ani are și cum arată acum Evelin, fiica vedetei