Anda Adam, despre ce se întâmplă cu adevărat la EXATLON. „Nu aveam voie să facem asta!”

Anda Adam a făcut dezvăluiri despre perioada dificilă și despre momentele emoționante petrecute în Republica Dominicană în show-ul EXATLON.

08 mart. 2018, 14:45
Anda Adam, despre ce se întâmplă cu adevărat la EXATLON. „Nu aveam voie să facem asta!”

Anda Adam a fost eliminată şi regretă că a părăsit concursul EXATLON.

EXATLON ROMANIA. Vorbe GRELE aruncate între FETE: „Este o viperă! Una îţi spune în faţă, alta face în lipsa ta!”

„La doua zile dupa ce am ajuns la Exatlon am mancat orez fiert și linte. E binevenit. Sper să mă recuperez cat mai bine. Da, ma uit, fug de unde am treabă și ma uit la emisiune ca sa nu ratez emisiunea. Mă consum foarte tare pentru ca stiu ce inseamna sa pierzi un game. Cred că in finala vor ajunge Giani Kiriţă, dar și Diana Belbiță are mari sanse să ajunga”, a spus Anda Adam la o emisiune tv.

EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO KANAL D: Eliminare neaşteptată din echipa Războinicilor. Surpriza de 8 Martie

„Mi-e dor de ei, îmi pare rău ca i-am lasat singuri acolo, că nu am putut să fiu alături de ei, pentru că o prietenie adevărată e atunci cand treci și prin lucruri grele, nu doar cand te distrezi. Să rămâna uniţi, pentru că asta e important. Alina și Mariana au plâns când am plecat. Au fost singurele care au venit la mine și m-au imbratisat. Cei de acolo ne-au despartit imediat. Nu avem voie sa facem asta! Ele sunt singurele din echipa Razboinicilor care m-au îmbrățisat”, a mai precizat Anda Adam.