EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO KANAL D: Eliminare neaşteptată din echipa Războinicilor. Surpriza de 8 Martie

EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO KANAL D: Echipa Războinicilor a pierdut un alt membru în cursa Extalon către marele premiu. Cei trei nominalizați au fost Alex Moraru, Alina și Lupul, iar unul dintre ei a fost nevoit să părăsească competiția.

RomaniaTV.net
08 mart. 2018, 11:26
EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO KANAL D: Eliminare neaşteptată din echipa Războinicilor. Surpriza de 8 Martie

EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO KANAL D: Concurentul eliminat în ediția difuzată miercuri, 7 martie, a fost Alex Moraru. Concurenții și-au luat la revedere de la el și s-au îmbrățișat.

EXATLON ROMANIA LIVE VIDEO KANAL D

Alex și-a încurajat echipa, spunându-le că trebuie să fie tari, puternici și să lupte mult împotriva echipei Faimoșilor.

Înainte de a afla cine trebuia să părăsească competiția, concurenții au împărtășit câteva gânduri pozitive.  „Suntem mai apropiate, am considerat-o ca pe sora mea. E normal sa fiu asa cand ma gandesc ca pleaca”, a spus Mariana.

„M-a impresionat totul la ea. Cum a fost lasata la orfelinat, incearcarea de a fi adoptata, intoarcerea la mama sa. A incercat sa-si faca o familie, a divortat. S-a apucat de sport si a ajuns la un nivel foarte inalt. Este o persoana foarte buna, cu un caracter deosebi. Ma simt norocoasa ca am cunoscut-o”, a spus Alina. 

VALENTIN CHIȘ – EXATLON ROMÂNIA. Valentin Chiș, poreclit Bruce, s-a alăturat Faimoșilor în ediția de miercuri, după abandonul lui Andrei Stoica din motive medicale. Acesta a intrat în „luptă” la câteva minute după ce a fost prezentat coechipierilor săi. Pentru prima oară, l-a înfruntat pe Alex Moraru de la Războinicii. Condiția fizică l-a ajutat pe Valentin, care a ajuns la ultimul obstacol, masa de popice, la mai puțin de o secundă după Alex, deși era la primul contact cu traseul și cu atmosfera din cadrul competiției. Experiența și-a spus cuvântul, iar Alex Moraru a doborât primul popicele.

VALENTIN CHIȘ – EXATLON ROMÂNIA. Însă, în cele din urmă, chiar Valentin a fost cel care a adus victoria pentru echipa sa. Au curs mesajele în mediul online în legătură cu noul concurent:

Wow, Valentin e super, şi bun, şi frumos, şi foarte de gaşcă! Doamne, bine că au câştigat, dorm bine la noapte! Vă iubesc faimoşilor!

Bravo, Valentin! Era nevoie în echipă de un om ca tine! Felicitări!

Sunt curios susținătorii Faimoșilor se mai plâng acum că le-au adus oameni slabi.

Bravo, Valentin, pentru felul tău meriți să fii în exatlon.

Bun, Valentin! Doar venit, și se bate de la egal la egal cu experimentații și greii războinicilor.

Valentin e foarte bun… pe traseu se mișcă repede.. și la popice e bun.

BRAVOOOOOO VALENTIN….

Bun Valentin. Te așteptam de ceva vreme și noi, și faimoșii.

 

Emisiunea „Exatlon”, lider absolut de audienţă, luni seară, cu aproape două milioane de telespectatori din toată ţara

Emisiunea „Exatlon”, difuzată de Kanal D, a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public, luni seară, în intervalul orar 20.13 – 23.06, în care a fost urmărită de aproape două milioane de telespectatori la nivel naţional.

„Exatlon” a condus topul audienţelor la nivel naţional, cu 1.996.000 de telespectatori, 11,2 puncte de rating şi 22,3% cotă de piaţă. Pe cel de-al doilea loc în top, în acelaşi interval orar, s-a situat Pro TV, cu 7,7 puncte de rating şi 15,3% cotă de piaţă, potrivit datelor furnizate de Kantar Media România, informează Kanal D.

Pe segmentul de public comercial, format din telespectatori din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, „Exatlon” a înregistrat 9,1 puncte de rating şi 22,4% cotă de piaţă, spre deosebire de Pro TV, care s-a situat pe cel de-al doilea loc în clasament, cu 8,1 puncte de rating şi 19,9% cotă de piaţă.

La nivel urban, emisiunea a înregistrat 9,5 puncte de rating şi 19,5% cotă de piaţă, în timp ce Pro TV s-a situat pe cel de-al doilea loc în top, cu 7,5 puncte de rating şi 15,3% cotă de piaţă.

În minutul de maximă audienţă, 21.24, reality show-ul era urmărit de 2.463.000 de telespectatori la nivel naţional.

Emisiunea „Exatlon” este difuzată cinci zile consecutiv, de sâmbătă până miercuri, de la ora 19.45, de Kanal D.