Anda Adam, divorţul e inevitabil. Cui va rămâne la partaj bolidul de 150.000 de euro al artistei

Anda Adam pare a fi în prag de divorț de Sorin Niculescu. Nu mai purta verighetă, l-a scos pe soțul ei de pe toate rețelele sociale și tot în acea sferă fanii nu mai regăseau nicio fotografie cu cei doi.

04 iul. 2020, 13:22

Întrebată despre presupusa despărțire, cântăreața a declarat că nu vrea să dea curs provocărilor. Presa tabloidă relatează însă că săptămâna asta s-a trecut la detaliile despărțirii, căci divorțul se va concretiza fără dubii. În cazul rupturii, BMW i8 de 150.000 de euro (foto jos) îi va rămâne Andei pentru că bolidul este pe numele ei, potrivit CanCan.ro.

Citeşte şi Decizia este definitivă. Anda Adam divorţează de soţul ei: „Au stabilit deja detalii despre pensie alimentară şi custodie”

Colorat intens, în nuanțe vii și puternic accesorizat, automobilul de lux este noua mândrie a Andei Adam. „Vreau să fac o aroganță la începutul anului, chiar mi-am propus o aroganță foarte mare. Muncesc din greu să pot să mi-o permit, pentru că simt că o merit. După atâția ani de muncă, chiar simt că este momentul. Este un vis de-al meu de când eram mult mai tânără și sper ca, anul viitor, să-l pun în aplicare„, povestea Anda Adam pentru Libertatea, într-un interviu mai vechi.