Decizia este definitivă. Anda Adam divorţează de soţul ei: „Au stabilit deja detalii despre pensie alimentară şi custodie”

Dacă până în prezent divorţul Andei Adam era la nivel de zvon, se pare că, recent, cei doi au hotărât că este mai bine să pună capăt mariajului lor. Solista s-a despărțit de soț și urmează să divorțeze luna viitoare. 

RomaniaTV.net
01 iul. 2020, 15:50
Decizia este definitivă. Anda Adam divorţează de soţul ei: „Au stabilit deja detalii despre pensie alimentară şi custodie”

Potrivit surselor Impact.ro, cântăreața este cea care vrea să divorţeze de Sorin, cu care are şi o fetiţă. S-au despărțit, nu mai formează un cuplu. Locuiesc în aceeași casă de dragul fiicei lor, însă nu mai există apropiere fizică între ei. Luna viitoare vor divorța la notar și tot atunci, Sorin se va muta din locuința Andei.

Au stabilit deja detalii despre pensie alimentară, custodie, despre cum vor împărți afacerea cu imobiliarele pe care au deschis-o amândoi. Ea privește totul cu destul de multă detașare, probabil că a și trecut în viața asta prin cumpene care au călit-o.

Sorin, în schimb, pare foarte afectat, suferă mult și a făcut tot posibilul ca relația lor să funcționeze. Fiica lor nu știe încă, însă vor trebui să îi explice de ce mami și tati nu mai locuiesc împreună, mai ales că fata este măricică. Vor rămâne, cu siguranță, în relații bune de dragul fiicei lor, însă șanse de împăcare nu prea mai există. S-au spus prea multe acolo, s-au aruncat cuvinte grele, au dezvăluit persoane din anturajul celor doi, pentru aceeaşi sursă.

Citeşte şi: Anda Adam, surprinsă NEMACHIATĂ. Schimbare RADICALĂ: nu o mai recunoşti!

Anda Adam şi-a făcut o nouă operaţie estetică

Anda Adam a început noul an cu decizii bine stabilite. Vedeta şi-a îndeplinit un vis pe care îl avea de mai mulţi ani, chiar dacă vor exista răutăţi la adresa ei. Vedeta nu se află la prima operaţi estetică, are silicoane puse în urmă cu mult timp, iar acum şi-a dorit să îşi modifice şi nasul.

Anunțul l-a făcut pe contul de socializare, unde a și publicat o imagine, alături de un mesaj. „Îmi doream de mulţi ani să corectez deviaţia de sept şi să îmi îndrept şi nasul cu ocazia asta”, a scris Anda Adam pe Instagram.

Anda Adam a promis că va reveni cu fotografii cu rezultatul, după intervenţia chirurgicală. „Întotdeauna am fost o persoană sinceră şi directă! Nu îmi place să mint, să mă ascund şi să mă prefac cum fac altele, că eventual mi-au crescut sânii peste noapte pentru că am luat nişte pastile!

Îmi doream de mulţi ani o operaţie la nas, care, ştiu că voi veţi spune că era perfect, dar nu e chiar aşa. Mereu făceam poze cu capul uşor întors ca să nu se vadă că nasul meu pleca puţin la plimbare spre stânga! Plus că am şi o deviaţie de sept pe care o voi corecta cu această ocazie!

Ştiu că voi şi mai mult cu un nas drept şi finuţ şi vreau să vă mulţumesc pentru sprijin. O să revin cu poze după operaţie”, a mai scris Anda pe Instagram.