Anda Adam este însărcinată în 6 luni. Vezi ce sex are copilul cântăreţei

Anda Adam a anunţat pe contul ei de Facebook că este însărcinată în aproape şase luni. Potrivit unor surse, cântăreaţa aşteaptă un băieţel.

RomaniaTV.net
29 iul. 2015, 16:57

Anda Adam a confirmat că este însărcinată. Potrivit unor surse apropiate vedetei, citate de cancan.ro, Anda Adam a aflat de curand sexul copilului. Mai exact, frumoasa cantareata va fi mama de baiat, iar vestea a facut-o sa sara de bucurie.

„Dragii mei, sunt foarte fericită şi vreau să împărtăşesc cu voi bucuria pe care o avem în suflet. Sunt însărcinată în aproape 6 luni şi abia aşteptăm să devenim părinţi! Voi ce credeţi că o să fie? Fetiţă sau băiat?”, a fost mesajul Andei Adam pe Facebook.

Alăturat mesajului, Anda Adam a încărcat şi o fotografie din luna de miere. În fotografie, Anda Adam îşi arată sarcina avansată, pe care şi-a ascuns-o cu haine largi în ultimele luni.

Anda Adam s-a căsătorit acum două luni, iar recent cântăreaţa şi-a comandat un cărucior şi un scaun de maşină pentru bebeluşi. Tatăl ei dezvăluie încă de la nuntă că ar fi însărcinată, însă vedeta a negat la vremea respectivă, lăsînd totuşi loc speculaţiilor: „Poate după luna de miere ne vom întoarce trei”.

Anda Adam şi Sorin Andrei s-au căsătorit la data de 7 iunie, într-un cadru de poveste, pe malul lacului Snagov.