Anda Adam, evacuată cu scandal dintr-un imobil ocupat ilegal. Vedeta riscă dosar penal!

Anda Adam va fi evacuată din casa în care locuia în orașul Bragadiru, în urma unui ordin judecătoresc. Decizia Judecătoriei Cornetu nu este definitivă și poate fi atacată prin apel în termen de cinci zile.

17 mai 2022, 15:15
Anda Adam, evacuată cu scandal dintr-un imobil ocupat ilegal. Vedeta riscă dosar penal!
Anda Adam, evacuată cu scandal dintr-un imobil ocupat ilegal

Anda Adam, evacuată cu scandal dintr-un imobil ocupat ilegal. Adrian Cuculis, avocatul proprietarului imobilului respectiv, a explicat despre ce este vorba în acest caz.

Anda Adam, evacuată cu scandal dintr-un imobil ocupat ilegal. Vedeta riscă dosar penal!

„După injurii ca la ușa cortului dar și încercări de a se eschiva să părăsească imobilul ocupat ilegal de luni de zile, astăzi am obținut hotărârea executorie de evacuare”, a transmis avocatul Adrian Cuculis, conform Antena 3.

Anda Adam, amendată după ce și-a parcat BMW-ul în intersecție, pe trecerea de pietoni. Săptămâna trecută parcase la mall pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilităţi

„Va rămâne la latitudinea clientului meu dacă va aprecia că trebuie să formuleze și o plângere penală. Din punctul meu de vedere, încercând întotdeauna să mediez anumite aspecte care pot fi mediate, eu consider că odată ce este plătită această lipsă de folosință, respectiv chiria pe ultimele șase luni de zile – și spun chirie, pentru că asta ar fi trebuit să facă, din moment ce nu i-a achitat omului imobilul –, probabil că lucrurile ar trebui să se închidă aici. Sigur, dacă va fi dorința lui sau s-a simțit într-un fel lezat sau amenințat, poate să depună și această plângere penală”, a mai spus Adrian Cuculis.

Anda Adam, implicată într-o răfuială cu bătaie la munte. Polițiștii ar fi intervenit de urgență!

„Scandalul a început de la faptul că Anda Adam voia să cumpere acest imobil și nu a mai avut banii necesari sau pur și simplu nu a mai vrut să îi plătească diferența de bani. Pretinde că a făcut niște îmbunătățiri într-un imobil care nu îi era în proprietate. A refuzat mai multe luni să evacueze acest imobil. Nu stătea cu chirie. Se făcuse un antecontract de vânzare-cumpărare și promisese că în intervalul de timp octombrie-decembrie ar fi urmat să plătească suma de bani prin care să i se transfere dreptul de proprietate. Ulterior s-a rezolutionat acest act, și pur și simplu a refuzat să plece din imobil. Au existat discuții în care clientul meu, proprietarul, a fost înjurat și amenințat”, a mai precizat avocatul Adrian Cuculis.