Anda Adam, implicată într-o răfuială cu bătaie la munte. Polițiștii ar fi intervenit de urgență!

Sărbătorile de iarnă n-ar fi început cum se cuvine pentru Anda Adam. Cântăreața ar fi fost implicată într-un scandal cu bătaie, chiar în hotelul în care a fost cazată.

24 dec. 2021, 20:23
Anda Adam, implicată într-o răfuială cu bătaie la munte. Polițiștii ar fi intervenit de urgență!

Anda Adam, implicată într-o răfuială cu bătaie la munte. La fața locului s-a intervenit de urgență. Primele informații despre incident.

Anda Adam, implicată într-o răfuială cu bătaie la munte. Polițiștii ar fi intervenit de urgență!

S-ar fi ales praful de momentele de relaxare din vacanța Andei Adam. Cântăreața s-ar fi luat la ceartă cu o altă turistă în hotelul unde era cazată împreună cu partenerul ei și fetița ei.

Potrivit Spynews, totul ar fi pornit din cauza copiilor, iar spiritele s-au încins imediat, astfel că a urmat și o altercație. Anda Adam și una dintre turiste s-ar fi luat la bătaie, iar în urma conflictului vedeta ar fi fost chiar rănită.

Anda Adam a născut în 2015 o fetiţă, prin cezariană, luni. Micuţa Evelin a venit pe lume la o clinică privată şi este perfect sănătoasă.

Anda a ţinut sarcina ascunsă timp de şase luni. Ea a făcut mare anunţ la finalul lui iulie şi a explicat că a aşteptat atât pentru că medicul personal i-a recomandat să nu spună.

„Medicul mi-a spus că orice sarcină este sigură abia după ce trece de 12 săptămâni, astfel că și pe părinții noștri i-am anunțat abia după nunta de luna trecută. Nu am deschis acest subiect față de nimeni altcineva, nu am dat declarații ca să nu ajung să vorbim despre un lucru ce nu este sigur 100%. Mi s-a părut corect față de cei care mă iubesc și mă susțin să afle de la mine vestea abia după ce primesc confirmarea medicului că este totul în regulă”, a declarat artista, în iulie, conform click.ro.

Anda a urcat pe scena până în ultima clipă şi chiar a filmat cu videoclip când era în luna a şaptea de sarcină. Deşi era pe punctul de a naşte, ea nu şi-a pus cariera pe pauză şi a fost foarte activă: în urmă cu doar o lună, în octombrie, Anda a lansat clipul piesei „Nu te-am uitat”, cu cei de la R.A.C.L.A.

Mai mult, la doar o lună de la naştere, Anda Adam va reveni pe scenă pentru a susţine seria de concerte de Revelion, fiind unul din cei mai ceruţi artişti pentru a cânta în noaptea dintre ani.

Citește și: Anda Adam, retragere dramatică de la „Bravo, ai stil!”. Artista a izbucnit în lacrimi: „Sper că cei de acasă mă vor înțelege!”