Anda Adam, dedicaţie neaşteptată a piesei „Nu te-am uitat”: „A fost ca o mamă pentru mine”

Anda Adam deşi trece prin cea mai frumoasă perioadă din viaţa oricărei femei, are parte şi de momente mai grele. Mai exact, artista suferă în tăcere după mătuşa sa, care a decedat chiar înainte de nunta ei.

RomaniaTV.net
29 oct. 2015, 14:50
Anda Adam, dedicaţie neaşteptată a piesei „Nu te-am uitat”: „A fost ca o mamă pentru mine”

La 16 ani de la succesul hit-ului „Nu mă uita”, Anda Adam a lansat recent melodia „Nu te-am uitat”, piesă ce îi este dedicată mătușii artistei care a murit în urmă cu câteva luni, scriu cei de la agenţiadepresămondenă.com.

„A fost ca o a doua mamă pentru mine… Cand ai mei nu aveau cum sa stea cu mine pentru ca plecau la munca, ea era cea care avea grija de noi… De mine și de vărul meu. Cel mai mult si-a dorit sa fie si ea prezenta cu noi la nuntă , dar, din pacate, ne-a părăsit înainte de acest eveniment și nu s-a mai putut bucura să mă vadă fericită și implinită.

După nunta ne-am anunțat și familiile ca sunt insarcinata si tot atunci urma sa afle si ea. Cel mai mult regret ca nu am apucat sa-i spun ca vom avea o fetita și ea o nepotică. Sper din suflet că, acolo unde se afla, ne aude și știe asta, iar noua piesa lansată îi este dedicată în totalitate ca mesaj: “Nu te-am uitat” și Nu te vom uita niciodată!”, a declarat Anda Adam pentru sursa citată.

Citeşte şi Anda Adam, imagine INCITANTĂ în miez de noapte: „Ciocolată sau gem?”