Anda Adam, implicată într-un nou scandal. A izbucnit în parcarea unui mall: „Ia-mi şi handicapul”

Anda Adam a fost implicată într-un nou scandal, asta după ce în luna decembrie s-a luat la bătaie cu o femeie într-un hotel de lux din Poiana Brașov. De această dată, întâmplarea a avut loc în parcarea unui mall din Cluj.

01 feb. 2022, 11:30
Anda Adam, implicată într-un nou scandal. A izbucnit în parcarea unui mall: „Ia-mi şi handicapul”
Anda Adam, implicată într-un nou scandal

Anda Adam, implicată într-un nou scandal, după ce și-a lăsat bolidul de lux. Vedeta a fost asaltată de mesaje de clienții centrului comercial, după ce a marcat BMW-ul customizat, unic în România, chiar pe șocul destinat persoanelor cu dizabilități.

Citeşte şi: Anda Adam, apariție incendiară pe Instagram. Pozele care i-au înnebunit pe fani

Anda Adam, implicată într-un nou scandal

Cântăreaţa a mers într-un centru comercial din Cluj şi, fiind grăbită, a parcat bolidul de peste 100 de mii de euro chiar într-un loc destinat persoanelor cu dizabilități. Pentru gestul ei, Anda Adam a fost taxată de clineții centrului comercial, care i-au lăsat și un mesaj în bordul mașinii, plus reclamație.

Mi-ai luat parcarea cu BMW-ul, ia-mi şi handicapul“, este mesajul transmis către cântăreață, scrie adevărul.ro.

Anda Adam, dosar penal după scandalul cu bătaia

Cântăreaţa a plecat la munte, în Poiana Braşov, alături de partenerul său de viaţă, fiica ei şi câţiva prieteni pentru a petrece Crăciunul. La un moment dat, Anda Adam s-a luat la ceartă cu o altă femeie aflată în același hotel, iar lucrurile au degenerat ajungându-se chiar și la violență.

La data de 24 decembrie 2021, în jurul orei 15.10, Poliția Stațiunii Poiana Brașov a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în interiorul unei societăți în regim hotelier, situată în Stațiunea Poiana Brașov din județul Brașov, are loc un conflict spontan, între două persoane de sex feminin. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat persoanele implicate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări, in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală, la finalizarea anchetei”, a transmis IPJ Brașov, citat de spynews.ro.