Anda Adam, apariție incendiară pe Instagram. Pozele care i-au înnebunit pe fani

Anda Adam a postat pe rețelele de socializare câteva imagini extrem de sexy, care au pus fanii pe jar. Vedeta nu a mai fost niciodată văzută astfel.

22 ian. 2022, 20:21

Anda Adam este una dintre cele mai provocatoare prezențe din showbiz-ul românes, iar cu ultimele imagini pe care le-a postat pe pagina de Instagram, vedeta a lăsat fanii cu gura căscată.

Artista a renunțat la inhibiții și a pozat provocator, iar imaginile s-au viralizat în cel mai scurt timp.

Primele imagini cu Anda Adam după scandalul cu bătaie din vacanța de Crăciun. Vedeta și iubitul ei au anulat petrecerea de logodnă

Anda Adam s-a filmat într-o vestimentație albă, foarte sexy, care îi accentuează formele apetisante. Vedeta cu păr blond platinat arată pe cât de senzuală pe atât de misterioasă și datorită pălăriei albe supradimensionate care îi acoperă puțin chipul.

Cântăreața a optat pentru o pereche de cizme de culoare neagră lungi peste genunchi, în contrast total cu restul ținutei, de un alb imaculat.

Anda Adam a purtat un body, din latex și o haină de blană lungă, tot de culoare albă. Cântăreața a pozat incendiar și s-a mândrit cu imaginile de senzație pe contul său personal de Instagram.

Blondina s-a lăsat fotografiată și într-un cub de sticlă imens, ceea ce a dat de gândit fanilor că se filmează videoclipul unei piese noi.

În ceea ce privește viața ei amoroasă, Anda Adam este mai fericită și mai împlinită ca niciodată. Vedeta este încântată că își va deschide un business alături de logodnicul ei, Yosif Eudor Mohaci, fiind vorba despre un club de lux în Cluj

„Ne pregătim să deschidem cel mai tare club din Cluj. Ne aflăm în plin șantier, urmează să se monteze niște lumini, lasere foarte tari”, a spus Anda Adam pe Instagram.

Anda Adam se mărită cu iubitul afacerist. A primit inelul: „Este prea scump, îl ţin în seif”

Anda Adam se mărită cu iubitul afacerist. Vedeta a făcut declaraţii despre această veste şi a mărturisit că a primit inelul de logodnă, pe care îl ţine acasă, în seif, pentru că este o bijuterie extrem de scumpă.

Cântăreața a recunoscut, în direct, într-o emisiune tv, că se pregătește să devină din nou mireasă. „Voiam să arăt că am un inel foarte drăguț. Voiam să spun că iubitul meu misterios este născut de Valentine’s Day, de unde și vin.

Dosar penal după scandalul şi bătaia în care a fost implicată Anda Adam VIDEO

Povestea este că el m-a invitat anul acesta, a ales să își serbeze ziua doar cu mine. Am primit un trandafir și un inel de logodnă. El este francez, deci pot doar să spun Voila! Inelul ăla pe bune l-am lăsat acasă, că e prea scump și mi-a fost frică să-l iau. Este în seif!”, a declarat Anda Adam.

Din momentul în care cei doi și-au asumat relația, nu s-au mai despărțit, ținând-o numai într-o vacanță, semn că lucrurile între ei merg cum nu se poate mai bine. „Chiar dacă ai succes în carieră și în alte domenii, cred că dacă nu ai fericirea aia atunci când deschizi ușa și ajungi acasă. Ești fericit, dar nu complet.

Cred că această jumătate, care pe noi ne completează, contează foarte mult și în proiectele pe care noi le avem. El mă susține foarte tare de acolo de unde este”, a mai spus artista.