Anda Adam, invitată să-i cânte lui Ramzan Kadîrov: „E clar că ceva nu este în regulă acolo”

Cunoascuta artistă Anda Adam susţine că în trecut a fost contactată de anturajul lui Ramzan Kadîrov, pentru a o invita să susţină un spectacol şi lăsând să se înţeleagă că liderul cecen ar fi dispus să plătească orice sumă.

12 ian. 2023, 22:24
Anda Adam, invitată să-i cânte lui Ramzan Kadîrov: „E clar că ceva nu este în regulă acolo”

Anda Adam a dezvăluit că cei mai periculoși oameni din Cecenia au solicitat-o și au fost dispusi sa ii ofere și peste 50.000 de euro pentru a cânta câteva minute.

„M-au îngrozit imaginile pe care le-am văzut. Am fost informată că nu este indicat ca eu să mă duc acolo. Tocmai de aceea pentru a refuza cererea într-un mod oficial, managementul meu de atunci le-a transmis o sumă foarte mare. Cred că suma a fost chiar mai mare de 50.000 de euro”, a spus Anda Adam, potrivit Realitatea.

Cecenii au fost de acord cu suma cerută, însă artista a refuzat să onoreze invitația.

„Faptul că ei au răspuns atât de prompt pe mine m-a speriat și mai tare. Am zis că nu are cum cineva să răspundă atât de rapid și când vorbim de o sumă așa mare. E clar că ceva nu este în regulă acolo. Și nu am mai răspuns la mail.

Cred că o săptămână ne-am tot gândit dacă artistul Anda Adam merită să riște să meargă în Cecenia sau nu. Și am considerat că banii nu au valoare în astfel de momente, ci mai importantă este viața și sănătatea. Așa că am refuzat ulterior, politicos, acest concert”, a mai precizat Anda Adam.

Citeşte şi: Jador a fost jefuit! Hoții i-au clonat cardul și au făcut cumpărături cu el. „Îmi pare rău că există oameni care nu au bani și sunt nevoiți să fure”