Jador a fost jefuit! Hoții i-au clonat cardul și au făcut cumpărături cu el. „Îmi pare rău că există oameni care nu au bani și sunt nevoiți să fure”

Jador a fost jefuit de toții banii pe care i-a câștigat într-un an de zile, după ce hoții i-au clonat cardul și au cheltuit o sumă uriașă.

12 ian. 2023, 20:48
Jador a fost jefuit! Hoții i-au clonat cardul și au făcut cumpărături cu el. „Îmi pare rău că există oameni care nu au bani și sunt nevoiți să fure”
Jador a rămas fără banii pe care i-a câștigat într-un an

Jador a dezvăluit, într-un video postat pe Tik Tok, că i-a fost furată o sumă uriașă de bani din cont, echivalentul câștigurilor sale pe un an de zile.

„Am fost furat! Este vorba despre o sumă destul de mare pentru mine, o sumă pe care am acumulat-o într-un an de zile. Mai clar, persoana respectivă a făcut cumpărături și a mers în vacanțe cu banii mei”, a mărturisit Jador.

Citește și: Unul dintre cei mai bogaţi români, căsătorie pe „lux şi opulenţă” pe o plajă din Maldive. Imagini fabuloase

Contul artistului este deschis la Raiffeisen Bank România și a decis să schimbe banca pentru că nu a primit nici un ajutor din partea instituției. Poliția nu s-a implicat în acest caz.

Jador, vizibil afectat, le-a povestit fanilor ce s-a întâmplat.

@jadorBanca și Politia nu au zis nimic……..♬ sunet original – Jador

Citește și: Cine va prelua averea artistică a lui Petrică Mîțu Stoian. Familia interpretului a luat decizia

Reacția lui Jador

„Îmi pare rău că există oameni care nu au bani și sunt nevoiți să fure. Dar trebuie să se gândească la faptul că și oamenii care sunt furați muncesc din greu pentru banii câștigați”, 

a concluzionat manelistul.

Manelistul conduce o mașină de peste 100.000 de euro

Jador și-a luat mașină de peste 100.000 de euro. Manelistul a pornit de jos și nu a uitat niciodată acest lucru. Artistul le este recunoscător fanilor săi și se bucură de munca pe care o depune de atâția ani, așa că recent a scos din buzunar mai bine de 120.000 de euro pentru noul bolid.

„Să nu creadă cineva că eu mă dau mare, și pur și simplu, împărtășesc bucuria mea cu voi. Nu vreau să creadă cineva că mă laud. Este o bucurie de-a mea, este o realizare foarte mare și mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce ne dă. N-am visat în viața mea la o mașină ca asta. Nici nu știu să umblu la ea”, a spus Jador