Anda Adam merge în instanţă şi cere daune de 30.000 de euro proprietarilor din Bragadiru: „Am muncit la acea casă și am stat pe șantier zi de zi cu muncitorii”

Anda Adam merge în instanţă şi cere daune de 30.000 de euro proprietarilor din Bragadiru, pentru reparațiile și modificările pe care le-a făcut în casa pe care intenționa să o cumpere. Blondina susține că are documente pentru toate modificările aduse vilei.

12 mart. 2023, 08:21
Anda Adam merge în instanţă şi cere daune de 30.000 de euro proprietarilor din Bragadiru: „Am muncit la acea casă și am stat pe șantier zi de zi cu muncitorii”

Anda Adam merge în instanţă. Procesele dintre vedetă și proprietarii vilei din Bragadiru, din care artista a fost evacuată, sunt departe de a se fi încheiat. Aceasta dorește banii pe care spune că i-a investit în vila pe care dorea să o cumpere.

Citeşte şi: Anda Adam, la pământ după ce a fost evacuată din casă: „M-a înjurat cu copilul lângă mine”

Anda Adam merge în instanţă

Este investiția făcută în casa domnului care ulterior nu a dorit să îmi mai vândă. A refuzat să meargă să îmi vândă casa. Mi se pare normal, atâta timp cât a refuzat să mi-o mai vândă să îmi dea bani pe ce îmbunătățiri am făcut.

Există o expertiză făcută și facturi pe absolut toate modificările și îmbunătățirile aduse în imobilul dumnealui. Nu i-am pus niciun fel de problema legat de timpul meu pierdut, opt luni în care am muncit la acea casă și am stat pe șantier zi de zi cu muncitorii, dar aceasta este investiția făcută de mine, în imobilul dumnealui. 

Atâta timp cât a refuzat ulterior să îmi mai vândă acest imobil, mi se pare normal să îmi dea măcar banii pe ce am făcut acolo. Dă-mi banii și vinde-o cui vrei tu ulterior, nu așa ar fi corect? Am muncit opt luni la o casă a altcuiva și am investit bani și timp în ea și nervi ca să plec cu coada între picioare?!

Nu doresc nimic altceva decât investiția mea făcută în imobilul care i-a rămas tot lui pentru că a refuzat să mi-o mai vândă„, a explicat Anda Adam, pentru Wowbiz.ro.

Anda Adam spune că a apelat la ajutorul unui expert care să evalueze modificările făcute, iar pentru fiecare lucru achiziționat are facturi care dovedesc costurile.

Există expertiză, făcută de un expert recunoscut care a venit a luat toate facturile, a analizat toate îmbunătățirile pe facturile puse la dispoziție și expertiza a ieșit că tot ce s-a modificat acolo și tot ce s-a făcut sunt în valoare de 30.000 de euro.

Pentru fiecare lucru există factură pe compania mea și sunt depuse absolut toate. Ca atare, cu drag eu o cumpăram în continuare, dar atâta timp cât proprietarul a refuzat să îmi mai vândă imobilul și eu am făcut aceste îmbunătățiri, mi se pare normal să îmi dea banii pe care i-am băgat acolo„, a mai mărturisit artista.