Anda Adam este însărcinată? „Îmi doresc foarte tare un copil…”

Încă puţin şi Anda Adam (34 de ani) va ajunge la altar alături de alesul ei. Nunta vedetei se anunţă a fi una grandioasă, pe placul tuturor invitaţilor.

02 apr. 2015, 08:16
Anda Adam este însărcinată? „Îmi doresc foarte tare un copil…”

Anda Adam se mărită. „Eu nu vreau să şochez la nunta mea. Nu o să fie o nuntă clasică, o să fie altceva. O să fie super petrecere, super muzică, vom avea un super program artistic, într-o locaţie superbă. Am auzit că nu e bine să cânt la nunta mea de la Lora, acum două zile. Eu nu voi cânta, voi dansa. Am ales şi verighetele, sunt din aur alb”, a declarat Anda Adam, potrivit click.ro.

Citeşte şi Legătura incredibilă dintre Anda Adam şi instructorul de tir ucis în poligon

Xonia este una dintre domnişoarele mele de onoare, va fi şi Roxana Vancea. O să am şi un domnişor de onoare, pe Dorian Popa, care e bun prieten cu viitorul meu soţ”, a mai spus Anda Adam.

Citeşte şi Anda Adam, primele declaraţii despre NUNTĂ. Află DETALII de la petrecerea ANULUI

Anda Adam intenţionează să devină şi mamă în viitorul cât mai apropiat. „Dacă ar fi după mine, aş avea vreo 5 copii. Îmi doresc foarte tare un copil şi sunt convinsă că o să vină şi momentul ăşa. Luam lucrurile treptat, şi aşa s-au întâmplat multe anul ăsta”, a mai spus Anda Adam.