Anda Adam a făcut criză de nervi. A fost la un pas să fie SECHESTRATĂ

Viaţa artiştilor nu este deloc uşoară, iar acest lucru se observă atât la vedetele internaţionale, cât şi la vedetele noastre. Anda Adam face parte din topul celor mai cotate artiste, iar pentru asta, din păcate, ea trebuie să plătească un preţ. Recent, Anda Adam a trăit cel mai mare coşmar al vieţii sale. Artista a fost la un pas să fie sechestrată.

RomaniaTV.net
20 dec. 2014, 11:15
Anda Adam a făcut criză de nervi. A fost la un pas să fie SECHESTRATĂ

Anda Adam este atât de devotată carierei, încât face tot posibilul să se menţină mereu pe primele locuri în topurile muzicale. Artista vrea ca cel târziu în luna ianuarie să îşi lanseze noul album, iar tocmai de aceea pregătirile sunt în toi.

Cum melodiile sunt apoape gata, Anda Adam a realizat recent şi un prim shooting pentru coperta viitorului album. Fără să ştie că de fapt totul este o farsă, Anda Adam şi-a luat în serios treaba, iar cea ce a urmat a fost demn de un film artistic, au scris cei de la SpyNews.

Cum petrec vedetele de sărbători. Ce face Anda Adam cu noul iubit FOTO

Fotograful care a asistat la şedinţa foto nu a fost tocmai unul talentat şi profesionist, dar a încercat pe cât posibil să îşi facă treaba. Cum atmosfera era încărcată de puţină tensiune, între timp a mai apărut şi un băiat din zonă, care dorea să facă doar câteva poze cu Anda Adam.

Enervată la culme de această situaţie, Anda Adam a refuzat din start să-i facă plăcerea tânărului şi a dorit să plece, dar fără rezultat, pentru că în final convinsă de fotograf artista a acceptat situaţia.

Cum situaţia numai putea continua prea mult, Anda Adam a fost întâmpinată cu un tort şi i s-a explicat că de fapt totul a fost o farsă.

Citeşte şi  Anda Adam se mărită. Ce planuri are pentru marele eveniment