Anda Adam, PRIMELE DECLARAŢII despre EVOLUŢIA SARCINII

Anda Adam este foarte fericită şi împlinită de când a aflat că va deveni mămică. Cu toate că îşi dorea să vorbească despre bucuria sa, din motive personale şi medicale aceasta a ţinut ascunsă sarcina cât mai mult timp.

RomaniaTV.net
11 aug. 2015, 10:43

Aflată în Turcia unde avea de onorat un concert, Anda Adam a fost surprinsă într-un moment de relaxare, de echipa Antenei Stars, care a dorit să afle mai multe detalii despre sarcină.

„Medicul meu m-a sfătuit să nu anunţ până nu avem noi certitudinea că totul este înregulă. Mi s-a părut că ţine de intimitatea noastră şi de siguranţa mea şi a copilului. Pe părinţii noştri i-am anunţat prima dată.

Voi naşte la final de noiembrie. Momentan nu ne-am gândit la nume pentru că nu ştim ce va fii. Copilul nu a stat niciodată să îi aflăm sexul. Îmi doream de foarte mult timp asta. Sunt foarte fericită. Am o sarcină foarte uşoară, fără greţuri şi pofte. Mănânc chiar mai puţin decât înainte. Am un surplus de doar 5 kg. Sunt happy că nu mai plec singură la concerte”, a declarat Anda Adam pentru sursa citată.

Citeşte şi BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! Anda Adam este însărcinată în 6 luni