Anda Adam, probleme în miez de noapte, când se întorcea de la mare: „M-a luat poliţia. Nu o maşină, ci două. E groasă treaba”

Anda Adam a avut parte de o experienţă tare neplăcută, în momentul când se întorcea de la mare. Vedeta a filmat totul şi le-a povestit prietenilor virtuali tot ce a putut să păţească în miez de nopate.

RomaniaTV.net
22 iul. 2020, 08:13

M-a luat poliția. Nu o mașină de poliție, ci două. E groasă treaba. Glumeam, am pană și domnii mă ajută, sunt foarte drăguți! Au chemat chiar și o mașină de vulcanizare în Olimp, altfel n-am cum să ajung acasă la fată”, a povestit Anda Adam pe Instagram.

Vedeta se întorcea din Olimp, unde a fost pentru o ședință foto, când, în toiul nopții, a rămas în pană. „Mulțumesc! Poliția Română să trăiască! Dau de băut! Mă scuzați nu aveți voie să beți, dau o ciocolată”, a glumit artista.

Citeşte şi: Anda Adam, surprinsă NEMACHIATĂ. Schimbare RADICALĂ: nu o mai recunoşti!

Anda Adam divorţează de soţul ei

Dacă până în prezent divorţul Andei Adam era la nivel de zvon, se pare că, recent, cei doi au hotărât că este mai bine să pună capăt mariajului lor. Solista s-a despărțit de soț și urmează să divorțeze luna viitoare. 

Potrivit surselor Impact.ro, cântăreața este cea care vrea să divorţeze de Sorin, cu care are şi o fetiţă. S-au despărțit, nu mai formează un cuplu. Locuiesc în aceeași casă de dragul fiicei lor, însă nu mai există apropiere fizică între ei. Luna viitoare vor divorța la notar și tot atunci, Sorin se va muta din locuința Andei.

Au stabilit deja detalii despre pensie alimentară, custodie, despre cum vor împărți afacerea cu imobiliarele pe care au deschis-o amândoi. Ea privește totul cu destul de multă detașare, probabil că a și trecut în viața asta prin cumpene care au călit-o.

Sorin, în schimb, pare foarte afectat, suferă mult și a făcut tot posibilul ca relația lor să funcționeze. Fiica lor nu știe încă, însă vor trebui să îi explice de ce mami și tati nu mai locuiesc împreună, mai ales că fata este măricică. Vor rămâne, cu siguranță, în relații bune de dragul fiicei lor, însă șanse de împăcare nu prea mai există. S-au spus prea multe acolo, s-au aruncat cuvinte grele, au dezvăluit persoane din anturajul celor doi, pentru aceeaşi sursă.