Anda Adam, retragere dramatică de la „Bravo, ai stil!”. Artista a izbucnit în lacrimi: „Sper că cei de acasă mă vor înțelege!”

Anda Adam a făcut un gest la care nimeni nu se aștepta, vedeta a anunțat în lacrimi că se retrage de la "Bravo, ai stil!", din cauza unui motiv extrem de dureros.

13 dec. 2021, 09:26
Anda Adam, retragere dramatică de la „Bravo, ai stil!”. Artista a izbucnit în lacrimi: „Sper că cei de acasă mă vor înțelege!”

Anda Adam  făcut un gest care i-a luat prin surprindere pe jurații de la „Bravo, ai stil!”, dar și pe fanii emisiunii. După ce vedetele participante și-au etalat ținutele și s-a anunțat cine conduce competiția, Anda Adam a dezvăluit că este nevoită să se retragă.

Anda Adam a fost cerută în căsătorie: “Am plâns de fericire!”. Primele imagini cu fabulosul moment

Artista a mărturisit în lacrimi că un membru al familiei foarte drag ei are probleme de sănătate, iar vedeta trebuie să plece din țară pentru a-i oferi ajutorul necesar. Anda Adam a declarat că este recunoscătoare pentru înrega experiență de la „Bravo, ai stil!” și că îi roagă pe telespectatori să înțeleagă situația dificilă în care se află.

„M-am simțit foarte bine alaturi de voi și de tine Ilinca și de voi, dragi jurați, dar este momentul să mă retrag din aceasta competiție din cauza unor probleme personale care necesita deplasarea mea în străinătate cu un membru al familiei așa că o să mă uit cu mare drag și cu placere la voi în fiecare seara.

A fost o placere pentru mine să împart acest platou cu voi toți. Vă doresc Sărbători Fericite și sper că într-un final cei pe care îi iubesc să fie sănătoși și totul să se termine cu bine și am ales să mă retrag din aceasta competiție pentru că familia mea și sănătatea este mai importanta decât orice. Sper că cei de acasă mă vor înțelege și vor fi alaturi de mine așa cum au fost de 22 de ani”, a mărturisit Anda Adam.

Anda Adam este însărcinată? Ce spune anunţ a făcut artista: „Este un cadou minunat”

Anda Adam este însărcinată? Vedeta are o perioadă extraordinară, atât din punct de vedere profesional, cât şi personal. Este foarte fericită că a întâlnit un bărbat cu care poate să formeze o nouă familie.

Anda Adam se mărită cu iubitul afacerist. A primit inelul: „Este prea scump, îl ţin în seif”

„O relație matură, bazată pe încredere, iubire, familie! Amândoi credem și ne dorim aceleași lucruri. Avem deja experiență și poate că asimilăm și cernem mult mai bine acum anumite lucruri, responsabilități, greșeli. Suntem orientați spre lucruri constructive!

Are cei mai frumoși ochi din lume, sunt fascinată de ochii lui albaștri. Iar el a reușit să mă cucerească prima oară cu ochii. Au o culoare și o formă foarte rar întâlnite, am fost fascinată de ochii lui. L-aș compara cu Aquaman. Este un bărbat inteligent, care îmi arată foarte mult că mă iubește, în fiecare zi poate face gesturi mai mici sau mai mari prin care îmi demonstrează iubirea pe care mi-o poartă.

Este un bărbat foarte romantic. Știți că se spune cei mai iubitori și romantici bărbați sunt francezii. El confirmă această teorie. Mă coplesește în fiecare zi, mă face să mă îndrăgostesc și mai mult de el. Pentru mine, e bărbatul ideal. Este atent, sensibil, implicat la cei din jurul lui, atent la nevoile mele”, a mărturisit Anda Adam.

Chiar dacă atât ea, cât şi afaceristul, au o fetiţă din relaţiile anterioare, Anda Adam a declarat îşi doreşte un copil cu iubitul ei.

„Fetiţele noastre se înțeleg extraordinar de bine. Evelin mereu a căutat compania unui alt copil, și mereu a avut zile când mă ruga să îi găsesc prietenii ei, doar să vină să petreacă timp împreună. Știți cum sunt copiii. Acum, cumva am rezolvat și problema asta.

Pentru că nu va mai fi în anumite zile singură, ci va avea o surioară care se joacă cu ea. Ele se înțeleg bine și învață lucruri noi una de la alta. Evelin are un caracter mai puternic, cu curaj. Și Nicole învață de la ea aceste lucruri. Nicole este mai finuță, mai feminină, iar Evelin învață acest lucru de la ea. Se completează foarte bine una pe cealaltă și au foarte multe lucruri în comun.

Da, ne dorim și copii, o să vedem dacă de acolo, de sus, o să și primim acest cadou minunat!”, a mai declarat Anda Adam pentru Ciao.ro.