Anda Adam se mărită cu iubitul afacerist. A primit inelul: „Este prea scump, îl ţin în seif”

Anda Adam se mărită cu iubitul afacerist. Povestea de dragoste dintre cântăreaţă şi afaceristul misterios se îndreaptă către starea civilă, cel puţin asta susţine vedeta. Chiar dacă nu a divorţat încă de Sorin, tatăl fetiţei, blondina a fost cerută de soţie.

17 sept. 2021, 13:50
Anda Adam se mărită cu iubitul afacerist. A primit inelul: „Este prea scump, îl ţin în seif”
Anda Adam se mărită cu iubitul afacerist

Anda Adam se mărită cu iubitul afacerist. Vedeta a făcut declaraţii despre această veste şi a mărturisit că a primit inelul de logodnă, pe care îl ţine acasă, în seif, pentru că este o bijuterie extrem de scumpă.

Citeşte şi: Anda Adam îşi „consumă” noua relaţie în public. Cum au fost fotografiaţi cei doi „porumbei”, la un restaurant

Anda Adam se mărită cu iubitul afacerist

Cântăreața a recunoscut, în direct, într-o emisiune tv, că se pregătește să devină din nou mireasă. „Voiam să arăt că am un inel foarte drăguț. Voiam să spun că iubitul meu misterios este născut de Valentine’s Day, de unde și vin.

Povestea este că el m-a invitat anul acesta, a ales să își serbeze ziua doar cu mine. Am primit un trandafir și un inel de logodnă. El este francez, deci pot doar să spun Voila! Inelul ăla pe bune l-am lăsat acasă, că e prea scump și mi-a fost frică să-l iau. Este în seif!”, a declarat Anda Adam.

Din momentul în care cei doi și-au asumat relația, nu s-au mai despărțit, ținând-o numai într-o vacanță, semn că lucrurile între ei merg cum nu se poate mai bine. „Chiar dacă ai succes în carieră și în alte domenii, cred că dacă nu ai fericirea aia atunci când deschizi ușa și ajungi acasă. Ești fericit, dar nu complet.

Cred că această jumătate, care pe noi ne completează, contează foarte mult și în proiectele pe care noi le avem. El mă susține foarte tare de acolo de unde este”, a mai spus artista.


loading...