Anda Adam se mărită duminică. Ce poză emoţionantă a postat pe Facebook înainte de nuntă

Anda Adam se căsătoreşte duminică, iar pentru eveniment au revenit în ţară şi tatăl şi fratele ei, plecaţi de mai multă vreme peste hotare.

RomaniaTV.net
06 iun. 2015, 11:08

Anda Adam se căsătoreşte duminică cu Sorin Andrei, iar la marele eveniment îi vor fi alături şi fratele său, Vlad, şi tatăl lor, veniţi în ţară special pentru a o vedea în rochie de mireasă.

Artista i-a aşteptat la aeroport şi s-a fotografiat alături de ei, imaginea fiind postată apoi pe Facebook.

Desi are succes si conturi grase in banca, cantareata nu va scoate vreun banut din buzunar pentru a acoperi costurile nuntii.

Rochia de mireasa pe care blonda o va purta in ziua cea mare este oferita de o firma de lux, lucru care reiese din faptul ca, de fiecare data, are grija sa pomeneasca in public numele companiei care i-a oferit obiectul vestimentar.

Reduceri substantiale sau gratuit

La salonul din Snagov, acolo unde va avea loc petrecerea de nunta, eveniment la care sunt asteptati sute de invitati, Anda Adam a obtinut, de asemenea, o reducere, astfel ca va plati doar jumatate de pret.

Citeşte şi Anda Adam este distrusă. Ar putea să anuleze nunta. Vestea a căzut ca un trăsnet

Pentru buchetul de mireasa, cantareata a apelat la o buna prietena si, desi a ales unul costisitor, nu a scos vreun ban din buzunar. Ca sa aiba o nunta de poveste, Anda Adam isi doreste un tort pe masura, insa pe acesta il va plati din buzunar.

Pe urmele lui Victor Slav

In aceste conditii, Anda Adam scapa usor de costurile de nunta, pe care o face pe barter, asemenea fostului ei iubit, Victor Slav. Cand s-a insurat cu Bianca Dragusanu, prezentatorul de la meteo nu a facut vreo cheltuiala, totul fiind „sponsorizat”.