Anda Adam se pregăteşte să devină mămică pentru a doua oară

Se pare că este anul gravidelor în showbiu-ul românesc şi asta deoarece şi Anda Adam intenţionează să rămână din nou însărcinată. Vedeta a declarat că îşi doreşte mai mulţi copii încă de când a născut-o pe fetiţa sa Evelin. 

RomaniaTV.net
28 apr. 2017, 08:00
Anda Adam se pregăteşte să devină mămică pentru a doua oară

Dat fiind faptul că Anda a născut-o pe Evelin prin cezariană, medicul a sfătuit-o să aștepte doi ani până să aducă pe lume un nou copil. Cum perioada de refacere se va termina undeva în luna noiembrie, cântăreața a decis că este timpul ca familia ei să se mărească, scrie libertatea.ro. 

Cântăreaţa speră ca în acest an să rămână însărcinată. Ea le-a spus prietenelor apropiați că „lucrează” la mărirea familiei și speră că va avea tot o fetiță pentru ca Evelin să fie foarte apropiată de ea. Mai mult, cu toate că în ultima perioadă reușișe să scape de kilogramele dobândite în sarcină, Anda susține că este dispusă să o ia de la capăt și că nu se teme deloc.

Şi soţul Andei Adam îşi mai doreşte încă un copil. Sorin se declară foarte experimentat atunci când vine vorba de creșterea copiilor și spune că îi va fi mult mai simplu cu următorul. Ce-i drept, Sorin s-a implicat foarte mult în creșterea fiicei lor, fiind cel care a stat mai mult cu Eveline, în timp ce Anda era la concerte sau la diverse emisiuni.