Anda Adam şi-a făcut cont pe OnlyFans la 43 de ani. Cât costă abonamentul + primele imagini deocheate cu artista FOTO

Anda Adam, 43 de ani, şi-a surprins fanii prin anunțul că și-a creat un cont pe platforma OnlyFans, dedicată conținutului exclusiv pentru adulți. Artista calcă, astfel pe urma altor vedete din showbiz, precum Larisa Drăgulescu și Daniela Crudu.

22 dec. 2023, 22:15

Anda Adam şi-a făcut cont pe OnlyFans la 43 de ani. Artista a luat o decizie surprinzătoare și a anunțat pe pagina sa de Instagram că și-a făcut cont pe OnlyFans, o platformă cunoscută pentru conținutul său explicit, interzis minorilor. Această mișcare a cântăreței vine în contextul în care și alte vedete, precum Larisa Drăgulescu și Daniela Crudu, au ales să își ofere conținutul exclusiv pe această platformă controversată.

OnlyFans, inițial concepută ca o rețea de socializare, s-a transformat într-un serviciu online unde utilizatorii pot accesa conținut exclusiv pentru adulți contra cost. Înregistrându-se și plătind un abonament lunar, utilizatorii pot avea acces la fotografii, videoclipuri și discuții live protejate prin sistemul de plată.

Fanii care doresc să urmărească conținutul exclusiv al Andei Adam pe OnlyFans trebuie să plătească lunar un abonament în valoare de 9,99 dolari. Artista a anunțat această decizie pe Instagram cu un simplu „Urmăriți-mă!”.

Citeşte şi: Anda Adam a făcut anunțul după un an de căsătorie: „Motive foarte serioase ca să reacţionezi”

Platforma OnlyFans este deja populată de alte vedete, iar această mișcare pare să stârnească controverse și discuții în mediul online. Această schimbare în strategia de comunicare a Andei Adam vine după ce artista a fost recent criticată pentru utilizarea excesivă a filtrelor în fotografiile postate pe rețelele sociale.

Într-un răspuns la critici, Anda Adam a subliniat dreptul fiecăruia de a-și gestiona imaginea și de a utiliza filtrele sau alte tehnici pentru a-și îmbunătăți aspectul, iar decizia sa de a se alătura platformei OnlyFans ar putea reprezenta o nouă direcție în cariera sa și o modalitate de a aborda conținutul într-un mod mai liber și independent.