Anda Adam şi soţul ei, Sorin, în prag de divorţ? Semnele care dau de gol relaţia dintre ei

Anda Adam și soțul ei, Sorin, sunt aproape de despărțire? Deși niciunul dintre ei nu a anunțat nimic oficial, sunt semne care arată că relaţia dintre ei nu este tocmai roz.

RomaniaTV.net
07 mai 2020, 18:11

Anda Adam a renunțat să poarte verigheta de căsătorie. În ultimele fotografii postate pe reţelele de socializare, cântăreața se arată fără urmă de inel pe deget. Mai mult, atât ea cât și Sorin nu se mai urmăesc pe rețelele de socializare. În ultima vreme, vedeta nici măcar nu a mai publicat imagini cu soțul ei.

Citeşte şi: Anda Adam, surprinsă NEMACHIATĂ. Schimbare RADICALĂ: nu o mai recunoşti!

Anda Adam şi-a făcut o nouă operaţie estetică

Anda Adam a început noul an cu decizii bine stabilite. Vedeta şi-a îndeplinit un vis pe care îl avea de mai mulţi ani, chiar dacă vor exista răutăţi la adresa ei. Vedeta nu se află la prima operaţi estetică, are silicoane puse în urmă cu mult timp, iar acum şi-a dorit să îşi modifice şi nasul.

Anunțul l-a făcut pe contul de socializare, unde a și publicat o imagine, alături de un mesaj.Îmi doream de mulţi ani să corectez deviaţia de sept şi să îmi îndrept şi nasul cu ocazia asta”, a scris Anda Adam pe Instagram.

Anda Adam a promis că va reveni cu fotografii cu rezultatul, după intervenţia chirurgicală.Întotdeauna am fost o persoană sinceră şi directă! Nu îmi place să mint, să mă ascund şi să mă prefac cum fac altele, că eventual mi-au crescut sânii peste noapte pentru că am luat nişte pastile!

Îmi doream de mulţi ani o operaţie la nas, care, ştiu că voi veţi spune că era perfect, dar nu e chiar aşa.

Mereu făceam poze cu capul uşor întors ca să nu se vadă că nasul meu pleca puţin la plimbare spre stânga! Plus că am şi o deviaţie de sept pe care o voi corecta cu această ocazie! Ştiu că voi şi mai mult cu un nas drept şi finuţ şi vreau să vă mulţumesc pentru sprijin. O să revin cu poze după operaţie”, a mai scris Anda pe Instagram.