Anda Adam, surprinsă în ipostaze intime alături de un bărbat însurat. E un celebru afacerist de la noi FOTO

Anda Adam are de ceva timp probleme în căsnicie, dar cântăreața a evitat de fiecare dată, elegant, subiectul. Acum apare într-o fotografie, alături de un chipeș bărbat, tatuat, dar, mai mult decât atât, un potent om de afaceri care ar avea și un hotel într-o stațiune din Franța.

28 iun. 2021, 11:13
Anda Adam, surprinsă în ipostaze intime alături de un bărbat însurat. E un celebru afacerist de la noi FOTO
Anda Adam, ameninţări şi jigniri pe Instagram

Anda Adam, surprinsă în ipostaze intime alături de un bărbat însurat. Bărbatul care apare lângă Anda Adam în fotografie este un om de afaceri din Cluj, este căsătorit și are doi copii, cu două femei, scrie Cancan.

Anda Adam, surprinsă în ipostaze intime alături de un bărbat însurat

Fotografi ar fi făcută la un lounge exclusivist din Geneva, Elveția. Presupusul iubit al celebrei artiste o strânge în brațe, ba o și sărută, tandru, pe obraz, în timp ce Anda Adam se arată fericită. Afaceristul nu ar fi deloc cuminte, în urmă cu aproximativ o lună fiind văzut alături de o ”bunăciune”, pe care ar fi părăsit-o. „Este afemeiat, îl știu, nu stă mult cu o femeie. Nu văd o relație de durată între el și Anda Adam”, a explicat sursa Cancan.

Anda Adam, ameninţări şi jigniri pe Instagram. Mesajele cu femeia pe care soţul ei a încercat să o „agaţe”

De ceva vreme s-a zvonit că Anda Adam nu ar mai locui împreună cu soțul ei și ar avea în vedere despărțirea. „Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii, pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează, nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y. E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât”, a spus Anda Adam.

„Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo. El este detașat de subiect pentru că el, atunci când m-a cunoscut sau când a luat decizia de a fi cu mine, știa exact în ce horă intră să joace. Nu are de ce să fie afectat, pentru că este asumat. Copilul este perfect normal, sănătos, fericit, râdem, ne bucurăm de ea și îți garantez că orice ar fi pe lumea asta, aș face tot ce îmi stă în putință ca fiica mea să fie fericită. Pentru mine, fericirea Evelinei este cel mai important lucru din lume”, a mai spus Anda Adam.