Anda Adam, primele declaraţii despre divorţ: „Eu am fost foarte realistă, pentru că nu ajută să te minţi singur”

Anda Adam a încercat să evite subiectul unui eventual divorţ, însă până la urmă a decis să spună lucrurilor pe nume. Vedeta a declarat că, într-adevăr, căsnicia ei nu este doar lapte şi miere, iar dacă ar fi să se despartă, nu o să se opună destinului.

RomaniaTV.net
17 iun. 2020, 15:37
Anda Adam, primele declaraţii despre divorţ: „Eu am fost foarte realistă, pentru că nu ajută să te minţi singur”

Sunt bine, sunt acasă. Micuța cu cine poate să fie? Inițial, trebuia să fie cu mine, dar s-a răzgândit și a rămas cu soțul. (…) Perioade agitate am avut mereu. Eu sunt o agitată din fire. Nu-i ușor să stai cu mine sau lângă mine.

Perioade agitate am avut și înainte să intram în izolare. Eu am o vorbă pe care o tot spun și în care eu cred foarte tare ‘Ce este scris să fie, este. Eu cred că oamenii sunt făcuți să stea sau să rămână împreună pentru că așa le este scris. Și cred că dacă nu-ți este scris să rămâi cu o persoană, indiferent de eforturile pe care le faci sau indiferent de ce faci ca să schimbi situația, nu poți schimba lucrurile. Eu sunt relaxată, pentru că eu cred că fiecare avem un destin și avem un drum pe care îl influențăm într-o proporție de 10%, dar lucrurile sunt foarte bine stabilite de Cel de Sus.

Cred că, indiferent de ce am face noi, atunci când un lucru îți e scris să se întâmple, se întâmplă oricum. Așa că nu mă agit, ne certăm, ne împăcăm, dar important e să ne fie scris. Nu ne e scris, asta e, mergem mai departe. Nu mi-e frică de un eventual divorț. Mi-am asumat chestia asta că nu îmi e frică de un eventual divorț, de când m-am căsătorit. Întotdeauna eu am fost foarte realistă, pentru că eu cred că nu ajută să te minți singur. Sunt un om care nu a visat cai verzi pe pereți, a mărturisit Anda Adam pentru Cancan.

Citeşte şi: Anda Adam, surprinsă NEMACHIATĂ. Schimbare RADICALĂ: nu o mai recunoşti!

Anda Adam şi-a făcut o nouă operaţie estetică

Anda Adam a început noul an cu decizii bine stabilite. Vedeta şi-a îndeplinit un vis pe care îl avea de mai mulţi ani, chiar dacă vor exista răutăţi la adresa ei. Vedeta nu se află la prima operaţi estetică, are silicoane puse în urmă cu mult timp, iar acum şi-a dorit să îşi modifice şi nasul.

Anunțul l-a făcut pe contul de socializare, unde a și publicat o imagine, alături de un mesaj. „Îmi doream de mulţi ani să corectez deviaţia de sept şi să îmi îndrept şi nasul cu ocazia asta”, a scris Anda Adam pe Instagram.

Anda Adam a promis că va reveni cu fotografii cu rezultatul, după intervenţia chirurgicală. „Întotdeauna am fost o persoană sinceră şi directă! Nu îmi place să mint, să mă ascund şi să mă prefac cum fac altele, că eventual mi-au crescut sânii peste noapte pentru că am luat nişte pastile!

Îmi doream de mulţi ani o operaţie la nas, care, ştiu că voi veţi spune că era perfect, dar nu e chiar aşa. Mereu făceam poze cu capul uşor întors ca să nu se vadă că nasul meu pleca puţin la plimbare spre stânga! Plus că am şi o deviaţie de sept pe care o voi corecta cu această ocazie!

Ştiu că voi şi mai mult cu un nas drept şi finuţ şi vreau să vă mulţumesc pentru sprijin. O să revin cu poze după operaţie”, a mai scris Anda pe Instagram.