Anda Călugăreanu se răsuceşte în mormânt. Cum a ajuns fiica ei să îşi crească băiatul FOTO

Ioana Tufaru, fata regretatei artiste Anda Calugareanu, se descurca greu cu banii. Sotul acesteia lucreaza pe bani putini si, pentru ca nu au reusit sa scape de problemele financiare pe care le au, au ajuns sa traiasca din mila prietenilor si a artistilor care i-au cunoscut parintii.

09 dec. 2016, 10:39

Vorba cu un ochi plange, cu altul rade i se potriveste de minune Ioanei Tufaru (39 ani), care a devenit mama pentru prima data, in urma cu un an de zile, scrie click.ro. Fata Andei Calugareanu este foarte fericita ca si-a intemeiat o familie si ca are un copil, Luca (de un an si o luna de zile), care ii umple sufletul, dar totodata ea este si foarte trista, ca nu are suficienti bani pentru familia ei.

Citeşte şi Lovitură gravă pentru Ioana Tufaru. Soţul ei abia se mai mişcă. Nu se ştie dacă va putea participa la botezul fiului lui FOTO

Din acest motiv, Ioana si sotul ei, Ionut, si-au crestinat mult mai tarziu baietelul. Noroc ca are unde sa stea, avand in vedere ca povestea ei de viata l-a impresionat pe Gigi Becali, care i-a cumparat o garsoniera.

„Ma bucur de baietelul meu, a inceput sa mearga singur, sa aplaude, sunt tare mandra de el. A mai venit si domnul Becali pe la bloc pe la noi, dar nu am stat de vorba cu el, pentru ca a stat doar 10 minute. Nici nu l-am intrebat de ce nu a dorit sa imi crestineze bebelusul, consider ca garsoniera data de el face cat 10 botezuri”, a declarat Ioana Tufaru.

Si pentru ca nici sotul ei, Ionut, angajat la o firma de salubrizare nu castiga foarte mult, Ioana iese din casa impreuna cu baietelul ei la spectacole si la evenimente, in speranta ca cei care i-au cunoscut parintii, Anda Calugareanu si Dan Tufaru, o vor ajuta in amintirea lor, fiind niste actori iubiti pe vremea lui Ceausescu. Astfel, ea a devenit nelipsita si de la lansarile de album ale artistilor nostri. A fost recent la Magazinul Muzica, unde si-au lansat albume noi Corina Chiriac, Silvia Dumitrescu si Oana Sarbu, unde a fost ajutata financiar de colegii parintilor sai.

Citeşte şi Ioana Tufaru îşi va boteza în sfârşit băieţelul. Nu o să-ţi vină să crezi cine este naşa

Mai mult, Ioana a implinit ieri 39 de ani, dar nu a avut bani sa faca ceva special pentru ziua ei de nastere. „Vine peste tot la evenimente. Artistii ii mai dau cate un ban de mila ei, dar si de dragul parintilor ei”, ne-a spus o cunostinta de-a Ioanei. Nici drepturile de autor ale celor care i-au dat viata si nici ajutorul social nu sunt suficiente pentru Ioana.

„Avem un an de cand stam in garsoniera data de Gigi Becali. Ne este un pic mai bine, dar o ducem foarte greu cu banii. Eu nu lucrez pentru ca am grija de bebelus, am un ajutor social de 400 de lei, iar Ionut (n.r. – tatal copilului) munceste la o firma de salubrizare si primeste lunar, cu tot cu bonuri de masa, suma de 1.450 de lei. Ne mai vin bani si din alocatia copilului, care este de 200 de lei pe luna. Pentru noi nu cumparam nimic, doar pe micut il mai rasfatam, el e printul nostru. El mananca orice, este un mancacios”, se destainuia Ioana in vara pentru Click! Ea a reusit sa-si boteze baietelul in septembrie, dar nu i-a taiat motul cand a implinit un an, o luna mai tarziu.