Andi Constantin, „Burlacul”, la un pas de moarte! „A fost o secundă de neatenție. A venit poliția, ambulanța”

Andi Constantin, protagonistul emisiunii "Burlacul", a povestit recent un episod din viața lui care i-a schimbat complet felul de a privi lucrurile.

18 iul. 2021, 22:10
Andi Constantin, „Burlacul”, la un pas de moarte! „A fost o secundă de neatenție. A venit poliția, ambulanța”
Andi de la Burlacul ascunde o adevărată dramă

Andi Constantin a fost implicat într-un accident rutier și a fost la un pas de moarte. S-a întâmplat la 24 de ani, când se afla la volanul unui autoturism de 30.000 de euro pe care abia îl cumpărase. A fost doar un moment de neatenție, dar care l-a dus la un punct de a-și pierde viața.

După incident, Andi Constantin s-a ales cu un deget rupt și o fractură la nas.

„Imediat cum mi-am cumpărat mașina am intrat cu ea sub un TIR. După un drum lung, de vreo șase ore, eram cam obosit, aveam 80 de kilometri la oră, eram pe pilot automat și mașina din fața mea a frânat brusc. Eu mă așteptam să o reducă treptat, nu să frâneze brusc și eu atunci am redus viteza de la 80 la 60 de kilometri pe oră și în secunda aia am fost sub TIR.

A fost o secundă de neatenție. A venit poliția, ambulanța, am avut un deget rupt și nasul spart. Eu atunci am auzit și văzut totul cu încetinitorul, eram bulversat, abia când m-au scos de acolo mi-am dat seama ce s-a întâmplat. Nu înțelegeam de ce mi s-a întâmplat mie asta. TIR-ul nu era staționat neregulamentar, a urmat un proces foarte lung de 2-3 ani. Eram singur și bine că a fost așa că mașina a intrat mai mult cu partea dreaptă sub TIR”, a spus Andi Constantin, de la Burlacul, la un post de televiziune.

„Ăla a fost declicul din viața mea, mi-am schimbat percepția atunci despre lucrurile materiale și a banilor cum trebuiesc cheltuiți. De aici a venit lecția de viață și schimbarea mea de atitudine. Vreo șase luni de zile eram foarte supărat și ciudos pe mine, mă îmbolnăvisem, am început să chelesc. Dar după am stat de vorbă cu un prieten și mi-am dat seama că trebuie să văd partea plină a paharului, mi-au picat niște cărți în mână și de atunci a început procesul meu de evoluție”, a mai povestit el.