Andi de la Burlacul ascunde o adevărată dramă: „Am avut un accident de maşină şi am intrat în depresie”

Andi de la Burlacul ascunde o adevărată dramă. Bărbatul care este admirat şi dorit de multe femei a suferit de depresie mai bine de jumătate de an, după un accident rutier. Însă, cu răbdare şi multă meditaţie, a reuşit să se vindece.

06 mai 2021, 17:06
Andi de la Burlacul ascunde o adevărată dramă: „Am avut un accident de maşină şi am intrat în depresie”
Andi de la Burlacul ascunde o adevărată dramă

Andi de la Burlacul ascunde o adevărată dramă. Este celebru, frumos şi burlac, pe deasupra. Andi, cel care îşi caută jumătatea la emisiunea de pe Antena 1, a trecut prin momente grele, după ce a suferit un accident rutier. Vedeta TV a împărtăşit tuturor una dintre situaţiile dificile prin care a trecut.

Un moment foarte greu a fost când am avut un accident de mașină și din cauza aceea am intrat într-o depresie mai bine de șase luni. Schimbarea de atitudine vizavi de viață m-a ajutat să mă pun pe picioare. Sigur, nu vă gândiți că asta s-a întâmplat peste noapte, e un proces de durată! Pentru mine, de exemplu, a însemnat că, în loc de a fi furios pe mine pentru ce am făcut, am devenit recunoscător pentru că sunt încă în viață. Am practicat emoții pozitive, am găsit recunoștință în fiecare zi, iar de atunci viața mea s-a schimbat complet„, a declarat Andi Constantin.

Citeşte şi: Cine a fost prima iubită a lui Răzvan Fodor. Este una dintre cele mai frumoase românce

Andi de la Burlacul ascunde o adevărată dramă

Pentru mine celebritatea nu a fost niciodată miza, ci a venit ca o consecință a apariției la televizor, ca o răsplată a publicului pentru faptul că am fost mereu cât se poate de sincer, deschis și vulnerabil. Cele mai mari beneficii au fost mesajele de la oameni care m-au încurajat, care mi-au arătat că mă înțeleg, că mă susțin și că nu mă judecă pentru alegerile sau greșelile mele.

Eu, timidul, introvertitul, mi-am făcut sute de mii de prieteni virtuali care au grijă să îmi amintească faptul că îmi sunt alături. Din punct de vedere financiar, beneficiile sunt mult mai mici decât își imaginează cei care sunt gata să sacrifice orice pentru celebritate, însă nu pot să neg existența lor. Oricum, nu sunt sume care să îmi schimbe radical stilul de viață„, a mai spus Andi pentru Viva.ro.