Emisiunea „Burlacul” revine la Antena 1. Cine va fi prezentator: „Mă pot implica să-l trag de mânecă pe burlac”

Antena 1 readuce, după cinci ani, reality show-ul "Burlacul". Răzvan Fodor, câștigătorul Asia Express sezonul 3, va fi noul prezentator în sezonul cu numărul șase, anunță reprezentanții postului.

RomaniaTV.net
15 iul. 2020, 07:54

Răzvan Fodor îl va ajuta pe „burlac”, care nu a fost încă anunțat, să-și găsească o soție. Filmările vor avea loc atât în România, cât și în străinătate.

„Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână pe „Burlacul”, să îl ghidez. Am înțeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească, pentru că își dorește foarte tare o familie. Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus Răzvan Fodor.

La recentul casting s-au prezentat frații Sterp, Culita și Iancu sau Jador, pe numele sau real, Remus Ionuț Dumitrache, de 24 de ani. El a mai participat la un show matrimonial, „Puterea Dragostei”, de la Kanal D, în calitate de concurent.

Emisiunea „Burlacul” a debutat în 2010 cu Cătălin Botezatu ca protagonist, urma de Eduard Popescu în 2011 şi Vladimir Drăghia în 2012. Ultimul sezon din a fost difuzat în anul 2015, cu fotomodelul Andrei Andrei protagonist.

Citeşte şi: Denise Rifai revine în televiziune. Jurnalista se alătură echipei Kanal D. „Va fi un produs unic pe piaţa media din România”

Emisiunea a fost prezentată de Cătălin Botezatu, Bogdan Vlădău și Andreea Mantea.

De asemenea, emisiunea a avut şi varianta „Burlăciţa” care a avut trei sezoane. Protagonistele au fost Daniela Crudu, Bianca Drăgulanu şi Andreea Mantea, iar prezentatori au fost Radu Vâlcan şi Bogdan Vlădău.

Citeşte şi: Florin Ristei se alătură juraţilor noului sezon X-Factor. Anunţul a fost făcut în această dimineaţă

Formatul de la vremea respectivă se baza pe faptul că 20 de tinere, diferite ca înfățișare și fel de a fi, vor încerca să-l cucerească pe „burlac”.