Andi Moisescu, anunţ surprinzător după 17 ani de relație cu Olivia Steer. „Sper să nu trezesc invidii inutile!”

Andi Moisescu și Olivia Steer formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc de 17 ani şi au împreună doi copii.

01 feb. 2022, 20:55
Andi Moisescu, anunţ surprinzător după 17 ani de relație cu Olivia Steer. „Sper să nu trezesc invidii inutile!”
Andi Moisescu, anunţ surprinzător după 17 ani de relație cu Olivia Steer

Andi Moisescu, anunţ surprinzător după 17 ani de relație cu Olivia Steer. Andi Moisescu a dezvăluit care sunt secretele căsniciei cu Olivia Steer şi cum au reuşit să menţină relaţia timp de 17 ani.

Andi Moisescu, anunţ surprinzător după 17 ani de relație cu Olivia Steer

Andi Moisescu a declarat că el şi soţia sa se susțin reciproc și își cunosc limitele, astfel încât știu cum să gestioneze orice neînțelegere. „Eu sunt precum gustările grecești. Câte puțin din fiecare. Pe cât posibil cu ceva surprize la mijloc. Mă bazez și pe spontaneitate, și pe detalii. Și, în general, pe iubire”, a declarat Andi Moisescu într-un interviu pentru Viva!.

Cum s-au cunoscut Olivia Steer şi Andi Moisescu: „A fost uşor greu… Orădeanca nu s-a lăsat uşor”

Andi Moisescu a recunsocut că nu reușește să fie mereu alături de Olivia Steer și cei doi copii din cauza programului încărcat. „Petrec infinit mai mult timp la montaj. Încă îmi montez singur toate materialele de pe YouTube. Olivia nu mi-a făcut niciodată nici cel mai mic reproș legat de orele petrecute de mine la muncă, oricât de multe s-au adunat. Deci, fără nici cea mai mică presiune din afară. Aș zice că mă descurc și sunt recunoscător”, a spus Andi Moisescu.

Motivul incredibil pentru care Andi Moisescu a rămas căsătorit cu Olivia Steer. Cum s-au cunoscut cei doi

„Sper să nu trezesc invidii inutile. În cazul nostru, nu a fost niciodată greu”, a încheiat Andi Moisescu.