Cum s-au cunoscut Olivia Steer şi Andi Moisescu: „A fost uşor greu… Orădeanca nu s-a lăsat uşor”

Andi Moisescu a dezvăluit, în premieră, cum a debutat relaţia dintre el şi Olivia Steer. Realizatorul de la Pro TV a recunoscut că a avut ceva bătăi de cap, întrucât Olivia nu i-a cedat uşor.

09 oct. 2021, 01:27

Olivia Steer şi Andi Moisescu s-au cunoscut cu doi ani înainte să se căsătorească. S-au întâlnit prima dată la filmările pentru celebrul imn de 1 Decembrie de la Pro TV.

Am cunoscut-o cu doi ani inainte să ne căsătorim, în mediul nostru. Nu era chiar la TV. Ne-am întâlnit prima oară când se înregistra un imn de 1 Decembrie, celebrul imn de 1 Decembrie. Atunci ne-am întâlnit prima oară.

Ştiam de ea, dar ştiam pentru că îmi atrăsese atenţia un vecin de-al meu care e tot din Oradea. Erau prieteni din copilărie.

El într-o zi mi-a zis: Ştii că eu sunt prieten cu o colegă de-a ta. Cine? Olivia… Nu ştiu… Nici nu o ştiam pentru că era corespondent.

Şi când am dat drumul la televizor şi m-am uitat… Era o ştire din Oradea. Uite că am nimerit fix! Zic eu uşor, uşor, dar a fost uşor greu… Orădeanca, ardeleanca nu s-a lăsat uşor„,  a povestit Andi Moisescu în podcastul lui Mihai Bobonete.

Cum s-au cunoscut Olivia Steer şi Andi Moisescu

Andi a povestit că nu le-a fost greu să gestioneze relaţia, întrucât, la acea vreme, nu petreceau prea mult timp pe platourile de filmare. Atât el, cât şi Olivia aveau filmări o dată pe săptămână.

Citeste si Loredana Groza a băgat zâzanie în familia lui Baboiash. Soţia manelistului, foc şi pară

Şi ea avea o grămadă de filmat. La vremea respectivă, prezenta ştirile şi după ce a terminat cu ştirile a prezentat primul sezon – a fost coprezentator la Dansez pentru tine, erau filmări săptămânale.

Şi eu aveam la vremea respectivă emisiune săptămânală. Marcă înregistrată. Nu ajunsese Apropo tv… Eram relativ ocupaţi, dar nu foarte ocupaţi„, a povestit Andi Moisescu.

Într-un interviu mai vechi pentru revista Viva, Andi Moisescu spunea că, cel mai probabil, Olivia a fost atrasă de el pentru că i-a inspirat încredere, pentru că l-a „citit” că este omul proiectelor lungi.

„Cred că am realizat destul de repede. Eram deja maturi amândoi. Eu aveam 32 de ani când m-am căsătorit. Nu mai eram chiar un copil. Priveam deja destul de serios totul, și cred că asta a contat foarte mult, în apropierea noastră. M-a citit că sunt omul proiectelor pe termen lung. Ăsta a fost atuul meu”, declara Andi în urmă  cu câteva luni.

Citeste si Theo Rose, apariţie de infarct: „Nu port lenjerie intimă azi. Aşteptam cu nerăbdare să spun asta”

 


loading...
Partenerii noștri