Andi Moisescu câștigă foarte puțin din Apropo TV: „Eu pot acoperi doar o parte din costuri”

Andi Moisescu câștigă foarte puțin din Apropo TV. Astăzi, este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România, însă, începuturile sale în televiziune nu au fost deloc ușoare și credea că nu este potrivit pentru asta.

07 dec. 2022, 10:01
Andi Moisescu câștigă foarte puțin din Apropo TV: „Eu pot acoperi doar o parte din costuri”
Andi Moisescu câștigă foarte puțin din Apropo TV

Andi Moisescu câștigă foarte puțin din Apropo TV. Primele sale probe în fața camerei de luat vederi au fost, însă, un adevărat coșmar. Chiar dacă nu se simțea confortabil și se pierdea în fața camerei, Adrian Sârbu l-a încurajat de fiecare dată. Șase luni i-au trebuit pentru a se acomoda cu lumina reflectoarelor și să scpae de emoții.

Citește și: Andi Moisescu a dezvăluit care este „cea mai tare femeie din România”. Olivia Steer se va înfuria: „O să fie tot timpul”

Andi Moisescu câștigă foarte puțin din Apropo TV

În primele șase luni nu ieșea nimic. Eu nu puteam să mă privesc, atât de rău era. Mi se mișcau ochii, îmi tremurau mâinile. Era rău. După trei luni, m-am dus la Sârbu în birou și am zis că nu merge deloc. Ăla mi-a zis că e bine, mă! Plus că veneau mesaje pe telefoane de la telespectatori. Călinescu era genial, Esca era genială, la mine erau de genul: Cine e prostul ăla? După vreo 6 luni, ceva s-a întâmplat, m-am relaxat brusc”, a dezvăluit Andi Moisescu.

Vizavi de emisiunea care l-a făcut celebru, ApropoTV, bărbatul a mărturisit că de cele mai multe ori pune bani din buzunar ca să completeze costurile de producție, căci din reclame nu vin bani suficienți.

Noi avem doar product-placement niște secunde. Eu pot acoperi doar o parte din costuri. În mintea mea apare că e ok. Secretul e că în continuare niște activități nu sunt prevăzute în buget, e din partea mea. E voluntariatul meu. Aș fi ipocrit să spun că nu am și beneficii de pe urma ApropoTV”, a mai spus Andi Moisescu.

Meseria secretă a lui Andi Moisescu când nu apare la TV

Andi Moisescu s-a bucurat enorm când pe scena de la „Românii au talent” a apărut DJ Hugo, tânărul care va mixa la SAGA Festival (Bucureşti, 3 -5 iunie). „Mă bucur pentru orice copil care visează să ajungă ceva și chiar începe să facă primii pași în direcția asta. Mi se pare că este mare lucru. Cred că e cel mai important lucru pe care îl pot face părinții, să-și încurajeze copiii atunci când simt că au o înclinație. Mai ales dacă înclinația aia e cumva artistică. Să-i încurajeze, să-i sprijine puțin. Îți dai seama că mă bucur pentru orice urmă de DJ. Absolut. Întotdeauna am sperat să văd DJ.

Eu mi-am organizat la birou. Am camera care mi-a lipsit în copilărie și am la birou două pick-up-uri, mixer-uri, am boxe, chitară bas, chitară, claviaturi, tobe, nu-mi lipsește nimic. Am tot ce îmi trebuie la birou. Acolo e locul meu pe care nu l-am avut când eram mic.

Ușile de la mine de la birou sunt deschise pentru toată lumea. Olivia știe lucrul ăsta. Adică eu nu fug de acasă ca să mă duc la birou. Poate să vină oricine. Muzica, trebuie să-ți spun, e frumoasă când este împărtășită. Muzica dacă o pui doar pentru tine nu are niciun farmec. Bucuria este să vezi că lumea se mișcă, asta e cea mai mare bucurie”, a spus Andi Moisescu pentru ego.ro.