Ce mănâncă Andi Moisescu. A renunţat la carne? „Nu vreau să dau niciun sfat”

Ce mănâncă Andi Moisescu. Pentru că soţia lui, Olivia Steer, este adepta stilului raw-vegan, toată lumea se întreabă dacă şi juratul de la Românii au talent a renunţat la anumite alimente, în special la carne.

13 mai 2022, 12:52
Ce mănâncă Andi Moisescu. A renunţat la carne? „Nu vreau să dau niciun sfat”
A renunţat sau nu Andi Moisescu la carne?

Ce mănâncă Andi Moisescu. Dacă mulţi credeau că prezentatorul urmează acelaşti stil alimentar ca şi soţia lui, ei bine, se pare că nu e chiar aşa. Chiar dacă nu a răspuns direct, dacă mai consumă carne sau nu, vedeta Pro TV a declarat că încearcă să mănânce cât se poate de sănătos şi să facă mai multă mişcare.

Citeşte şi: Andi Moisescu şi Olivia Steer, căsătoriţi de 17 ani. Care este secretul relaţiei: „Nu vreau să pozez în vreun expert”

Ce mănâncă Andi Moisescu

N-am renunțat la nimic. Doar mă străduiesc să mănânc cât mai sănătos cu putință și să fac cât mai multă mișcare. Nu militez pentru nimic, nu simt nevoia să dețin niciun adevăr, nu vreau să dau niciun sfat. Doar cred că sănătatea e importantă și că merită să mă preocupe înaintea oricărei alte alternative.

Oho! Dacă n-aș avea plăceri vinovate și defecte, nu cred că aș mai avea niciun farmec. Noroc că e imposibil. Sunt om, deci nu-mi lipsesc nici unele, nici altele. Doar n-o să încep acum să mă laud cu ele!„, a declarat Andi Moisescu, pentru Viva.ro.

Olivia Steer povestea în urmă cu ceva vreme motivele pentru care a decis să nu mai consume produse de origine animală, dar nici alimente preparate termic.

Am avut două cazuri de cancer în familie. Când s-a îmbolnăvit Lavinia, am început să caut informaţii în zona naturopatiei, care să ajute tratamentul alopat cu citostatice, ce nu părea să facă faţă deloc.Citind şi mai ales punând chiar eu în practică ce citeam, am ajuns să mă conving că moştenim nişte obiceiuri alimentare teribil de nocive, care ne subminează sănătatea. Eram însărcinată cu Luca în a cincea luna, atunci când am citit prima oară Studiul China şi am înţeles ce e cazeina, proteina din lapte, şi impactul ei negativ asupra sănătăţii. Şocul lecturii a fost atât de puternic, încât de a doua zi n-am mai putut să beau iaurt, deşi până atunci fusese aliment de bază.

La nici două săptămâni după ce am renunţat cu desăvârşire la orice produse lactate, tenul meu a devenit incredibil de luminos şi au dispărut toate problemele mele cutanate. Era evident că nu e o întâmplare, că lucrurile urmează traseul logic al cauzei şi efectului. Apoi încet, au revenit energia şi bună-dispoziţie – fără a avea nevoie de un motiv. Curând am şi uitat că am trăit vreodată stări de letargie şi dureri de cap.

Mulţi se întreabă dacă mă mai tentează mâncarea tradiţională şi dacă mi-e greu să mă abţin. O vreme, mi-a fost. Mă mai bântuiau demonii. Dar acum n-aş mai da starea asta de bine care mă încearcă, pe una precară, cu dureri de cap sau digestive, şi dispoziţii îndoielnice”, povestea Olivia Steer.


loading...
Partenerii noștri