Andi Moisescu îi ia apărarea Oliviei Steer: "Soţia mea a fost pur şi simplu linşată mediatic"

Publicat: Miercuri, 21 Septembrie 2016 13:27 // Actualizat: Miercuri, 21 Septembrie 2016 13:27 // Sursa: romaniatv.net

Andi Moisescu îi ia apărarea soţiei sale, Olivia Steer, după ce aceasta a fost criticată dur din cauza unor afirmaţii controversate. Recent, fosta moderatoare tv a susţinut că femeile bolnave de cancer la sân nu trebuie să se trateze pentru că boala trece de la sine dacă este lăsată în pace.

"Soția mea nu a fost subiectul unor controverse. Soția mea a fost pur și simplu linșată mediatic pentru că a avut curajul să-și expună un punct de vedere care încurcă niște calcule", a susținut Moisescu pentru revista Plafar, întrebat despre reacțiile stârnite de afirmațiile lui Steer.

Recent, fosta moderatoare TV a susținut că femeile bolnave de cancer la sân nu trebuie să se trateze pentru că boala trece de la sine dacă este lăsată în pace. Poate cea mai tranșantă reacție a venit din partea medicului Monica Pop, care a susținut că atitudinea lui Steer este "criminală" și că "încurajează societățile de pompe funebre"

Andi Moisescu a mai spus că-și ascultă soția și mănâncă ce gătește ea, dar uneori mai consumă și mâncăruri nesănătoase.

Olivia Steer este adepta unui stil de viață sănătos și al alimentației raw-vegan. De asemenea, ea se opune tratării bolilor cu medicamente, amintește Wowbiz.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
23 sep 13:39
Răspunde | Votează email 0 email
Gabriel
Ce nu știați despre vaccinuri:
Hepatita B
- este o boala virala cu transmitere sanguină şi sexuală (transfuzii, contact sexual etc.)
- vaccinul anti hepatita B a fost creat in SUA in anii 80 pentru prostituate, homosexuali, dependentii (junkies) de droguri injectabile (acestea fiind categoriile expuse riscului de imbolnavire cu hepatita B) , dar nu s-a bucurat de un succes de piata, asa ca a inceput sa fie administrat copiilor sub un an, care, evident, nu sunt populatia de risc, dar sunt o buna piata de desfacere, datorita parintilor impresionabili, neinformati si cu o incredere netarmurita in autoritati
- vaccinul conţine : tiomersal (sare de mercur neuro-toxica implicata in etiologia autismului), hidroxid de aluminiu (autism, alzheimer), fosfaţi, proteine din ou de gaina, proteine din drojdie, resturi din culturi bacteriene (Saccharomyces cerevisiae), ADN strain , toate alergogene sau (si) cancerigene
- producatorii in prospect [1] recunosc ca aceste vaccinuri cauzeaza boli grave precum: meningita, trombocitopenie, reactii anafilactice, eritem multiform, encefalita, encefalopatie, scleroza multipla, Sindrom Guillain-Barre, bronhospasm, convulsii, purpura trombocitopenica, Sindrom Stevens-Johnson.
- tot din prospectul lor reiese ca nu au fost studiate privind potentialul cancerigen, efectele mutagene, afectarea fertilitatii, efectele teratogene si feto-toxice, mai mult: testele se concentreaza asupra efectelor imediate, pe termen scurt, cand cele grave sunt cele pe termen lung si cele cu efect cumulativ
- autoritatile recomanda si preseaza ca acest vaccin sa se faca de 4 ori, din care de 3 ori pana la 6 luni (!): la o zi, la două luni si la 6 luni. Incredibil!
- pentru prevenirea hepatitei B este suficienta sterilizarea instrumentelor chirurgicale, ace de unica folosinta, castitate si fidelitate din partea parintilor etc.

BCG împotriva TBC ?
- Vaccinul BCG este o incercare de prevenire a TBC-ului si contine Bacil Calmette-
1
EUR
4.8393
RON
05 Jun
noapte 15 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H