Andi Moisescu îi ia apărarea Oliviei Steer: „Soţia mea a fost pur şi simplu linşată mediatic”

Andi Moisescu îi ia apărarea soţiei sale, Olivia Steer, după ce aceasta a fost criticată dur din cauza unor afirmaţii controversate. Recent, fosta moderatoare tv a susţinut că femeile bolnave de cancer la sân nu trebuie să se trateze pentru că boala trece de la sine dacă este lăsată în pace.

21 sept. 2016, 10:27
Andi Moisescu îi ia apărarea Oliviei Steer: „Soţia mea a fost pur şi simplu linşată mediatic”

„Soția mea nu a fost subiectul unor controverse. Soția mea a fost pur și simplu linșată mediatic pentru că a avut curajul să-și expună un punct de vedere care încurcă niște calcule”, a susținut Moisescu pentru revista Plafar, întrebat despre reacțiile stârnite de afirmațiile lui Steer.

Recent, fosta moderatoare TV a susținut că femeile bolnave de cancer la sân nu trebuie să se trateze pentru că boala trece de la sine dacă este lăsată în pace. Poate cea mai tranșantă reacție a venit din partea medicului Monica Pop, care a susținut că atitudinea lui Steer este „criminală” și că „încurajează societățile de pompe funebre”

Andi Moisescu a mai spus că-și ascultă soția și mănâncă ce gătește ea, dar uneori mai consumă și mâncăruri nesănătoase.

Olivia Steer este adepta unui stil de viață sănătos și al alimentației raw-vegan. De asemenea, ea se opune tratării bolilor cu medicamente, amintește Wowbiz.