Andra a făcut anunțul după 15 ani de căsnicie cu Cătălin Măruță: „Suntem diferiți în multe privințe”

Andra a făcut anunțul după 15 ani de căsnicie cu Cătălin Măruță. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au împreună doi copii, David și Eva, care sunt la fel de populari ca și părinții lor. Cântăreața a dezvăluit secretul relației cu prezentatorul TV, fiind unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.

05 sept. 2023, 18:23
Andra a făcut anunțul după 15 ani de căsnicie cu Cătălin Măruță: „Suntem diferiți în multe privințe”
Andra a făcut anunțul după 15 ani de căsnicie cu Cătălin Măruță

Andra a făcut anunțul după 15 ani de căsnicie cu Cătălin Măruță. În data de de 23 august 2023, cei doi au sărbătorit aniversarea căsătoriei, sărbătorind nunta de cristal. În 2008, după ce au avut cununia civilă pe 10 august în București, Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit religios într-o biserică din Târgu Jiu, orașul natal al prezentatorului TV.

Citește și: Andra şi Cătălin Măruţă, vacanţă de vis alături de cei doi copii. Cât au plătit pentru o croazieră de şapte zile prin Europa FOTO

Andra a făcut anunțul după 15 ani de căsnicie cu Cătălin Măruță

Artista este mândră de alegerea partenerului de viață și mărturisește că se completează reciproc cu Cătălin Măruță. Și ei, ca orice cuplu, trec prin momente mai puțin plăcute, însă prin comunicare și înțelegere, totul se rezolvă.

Cu siguranță, Cătălin și cu mine formăm o echipă minunată! Suntem diferiți în multe privințe, dar tocmai asta este cheia succesului nostru la nivel de cuplu: ne completăm reciproc și ne susținem în toate proiectele și pasiunile noastre.

Sunt atât de fericită că am știut să recunosc în Cătălin perechea potrivită pen­tru mine. În ceea ce privește „viteza” lui, da, uneori mă las purtată de el și ne distrăm de minune în timpul aventu­rilor noastre.

Cred că meseria și căsătoria pot să meargă mâ­nă-n mână și se pot com­­pleta reciproc. E im­por­tant să existe înțelegere și o comunicare deschisă în­tre parteneri, pentru a se găsi acel echilibru dintre viața personală și profe­sională.

Noi ne respectăm și ne susținem reciproc în tot ceea ce facem, iar a­ceasta ne ajută să navigăm cu succes printre provo­că­rile vieții”, a mărturisit Andra, pentru Formula AS.

Andra, deranjată de jignirile aduse siluetei sale

Andra a recunoscut că a fost afectată de comentariile răutăcioase făcute cu privire la silueta sa. Soția lui Cătălin Măruță a mărturisit că, la un moment dat, a simțit presiunea de a se conforma unui standard impus de societate. Faptul că activează în industria muzicală dă impresia multor persoane că trebuie să poarte mărimea XS la haine și să pozeze doar în costume de baie.

’’E un subiect sensibil, într-adevăr, fiecare poză este studiată, măsurată. Cum spuneam când vorbeam despre prejudecăți și stereotipuri, pare că unii se așteaptă să avem toți aceeași siluetă și același stil de viață. Oamenii însă sunt diferiți, unii sunt înalți, alții mai puțin, unii sunt atletici, alții nu.

Am avut senzația la un moment dat că, dacă sunt cântăreață, trebuie să port XS la haine și să apar numai în costum de baie. Mi-am dat seama repede, din fericire, că oamenii mă apreciază pentru cine sunt eu și cum sunt eu, chiar dacă nu sunt un fotomodel de 1,80 m înălțime și 49 kg.

Nu îmi place să mă compar cu alte femei, cred că putem fi frumoase în multe feluri și este important să fim sănătoase și să avem grijă de noi. Așa că am lăsat de mult în urmă grijile legate de „ce o să zică lumea?  În general, nu prea mă supăr dacă sunt întrebată despre diete: fie vorba între noi, cred că le-am și încercat pe toate, deci pot să ofer informații utile! (râde)’’, a declarat vedeta.