Andra Măruță, apariție de senzație în costum de baie! Fanii vedetei sunt uluiți

Andra Măruță și-a luat soțul și cei doi copii și a plecat în vacanță în Spania. Vedeta și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare, după ce a renunțat la inhibiții și s-a fotografiat în costum de baie.

17 aug. 2023, 21:02

Andra Măruță, apariție de senzație în costum de baie! Andra Măruță este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România. Pe lângă calitățile vocale de excepție, vedeta a fost înzestrată și cu o frumusețe cu totul și cu totul aparte.

Citește și Andra Măruță nu se uită la bani când vine vorba despre familie. Cât a putut să plătească pe adidașii băiatului ei

Andra Măruță, apariție de senzație în costum de baie!

Cu toate acestea, foarte puține au fost dățile în care Andra Măruță a fost surprinsă în ținute extrem de sexy.

Cu toate acestea, vedeta, care se află în vacanță cu familia în Spania, a renunțat la inhibiții și s-a lăsat surprinsă în costum de baie.

Soția lui Cătălin Măruță și-a uluit fanii de pe rețelele de socializare atunci când a apărut îmbrăcată într-un costum dintr-o singură piesă, alb-negru.

Pentru că nu a vrut să lase prea multă piele la vedere, Andra a optat pentru o rochie de plajă, vaporoasă, care i-a pus silueta perfectă în evidență.

În urmă cu ceva timp, Andra Măruță a dezvăluit că niciodată nu i-a plăcut să se pozeze în costum de baie și asta pentru că a considerat că aceste apariții sunt intime și nu ar trebui expuse în fața tuturor.

„În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere sa mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime! Nu știu cum o să gândesc peste un an, dar acum nu îmi place”, a declarat Andra Măruță, potrivit Fanatik.

Deși a trecut prin două nașteri Andra Măruță arată impecabil. Chiar dacă uneori s-a luptat cu kilogramele în plus, vedeta a reușit să revină la forma inițială și să se mențină în formă.

La un moment dat, atunci când mulți spuneau despre ea că este însărcinată din cauza burticii pe care o avea, soția lui Cătălin Măruță a reușit să slăbească 15 kilograme în doar patru luni.

„Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată”, a declarat în urmă cu ceva timp cântăreața.

Citește și Cum reușește Andra Măruță să își mențină silueta, după ce a slăbit: „Femeile nu mai sunt reduse la dimensiunile lor”