Andra a făcut anunţul pe Facebook: „Primul selfie în calitate de…”. Mii de mesaje de la fani

Andra are grijă de milioanele de fani de pe reţelele de socializare, pe care îi ţine la curent cu cele mai noi întâmplări din viaţa sa- 
Romania TV
07 iul. 2016, 10:15
Andra a făcut anunţul pe Facebook:

„Primul selfie in calitate de antrenor la Vocea Romaniei Junior! Ma bucur din inima ca voi putea sa ii invat pe viitorii artisti tot ce stiu eu”, a scris Andra pe Facebook. 

„Sunt 100% sigura ca vei fi cea mai si cea mai talentata si cea mai frumoasa jurata de acolo.Abia astept sa te vad .Mi-a parut rau ca nu mai dadea romani au talent dar acum o sa te vad la Vocea Romaniei .Doamne ador vocea ta si noua ta melodie e superba ca si toate celelalte.I Love You”, i-a scris o fană, iar Andra a stat şi le-a răspuns tuturor celor care au comentat. 

Andra este cel de-al treilea antrenor la Vocea Romaniei Junior! Artista, alaturi de INNA si Marius Moga, este gata sa asculte cele mai bune voci ale copiilor intre 7 si 14 ani! Cei trei antrenori sunt nerabdatori sa isi ocupe locurile pe scaunele de antrenor si sa isi formeze echipele alaturi de care sa lupte pentru trofeul Vocea Romaniei Junior!

incantata de acest proiect, Andra a declarat: ”E minunat pentru mine ca artista, ca mama si, de ce nu, ca femeie care si-a pastrat bucuria copilariei in suflet, sa fiu antrenor la Vocea Romaniei Junior. Ma bucur din inima ca voi putea sa ii invat pe viitorii artisti tot ce stiu eu. Mai ales ca toata lumea ma intreaba cand imi deschid o scoala de canto. in plus, sunt convinsa ca si eu voi invata multe de la micii artisti, pentru ca eu cred ca noi, adultii, avem enorm de invatat de la copii. Ei sunt maestrii nostri pe foarte multe planuri.”.

Andra si-a inceput cariera in muzica de cand era copil si este una dintre cele mai iubite artiste din Romania. A lansat de-a lungul timpului sute de melodii, iar cele mai multe dintre ele au devenit hit-uri in timp record, au avut milioane de vizualizari si au ocupat primul loc in topurile muzicale. Artista este extrem de apropiata de fanii sai, pe care ii surprinde in permanenta cu colaborari de exceptie si piese in care acestia se regasesc, iar relatia pe care o are cu copiii este una speciala. Rolul de antrenor la Vocea Romaniei Junior ii va aduce Andrei bucuria de a lucra indeaproape cu cei mici, de a le impartasi din experienta sa si a-i indruma catre o cariera de succes. Copiii s-au inscris in primavara acestui an la preselectiile primului sezon Vocea Romaniei Junior, iar acum sunt nerabdatori sa urce pe scena, sa cucereasca o tara intreaga cu vocile lor extraordinare si sa intoarca scaunele antrenorilor. 

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'