Andra a împlinit 35 de ani. Ce urare i-a făcut Cătălin Măruţă pe Internet: „Nu am cuvinte”

Andra a împlinit 35 de ani. Una dintre cele mai apreciate şi îndrăgite artiste din România îşi sărbătoreşte luni, 23 august, ziua de naştere. Pe lângă urările fanilor, şi soţul ei, Cătălin Măruţă, a ţinut să îi transmită un mesaj pe reţelele de socializare.

23 aug. 2021, 18:08
Andra a împlinit 35 de ani. Ce urare i-a făcut Cătălin Măruţă pe Internet: „Nu am cuvinte”
Andra a împlinit 35 de ani

Andra a împlinit 35 de ani. Vedeta se declară o femeie împlinită pe toate planurile, este o soție fericită, o mamă mândră de copiii ei și o artistă desăvârșită. Cea mai frumoasă urare de ziua ei vine de la Cătălin Măruță. Acesta și-a exprimat toată dragostea pentru cea care îi e soție de atâta timp.

Citeşte şi: Andra, show total la un eveniment privat. Cât cere să cânte la o nuntă

Andra a împlinit 35 de ani

Sărbătoresc în fiecare zi faptul că am cunoscut-o, dar azi cu atât mai mult! E ziua ei și nu am cuvinte să spun ce simt pentru ea. La mulți ani, iubita mea!

Mai mult, într-un comentariu la aceeași postare, Măruță a mai scris câteva cuvinte, cu referire chiar la piesa pe care artista o lansează de ziua ei: „Eu pun pe repeat noua ei piesă “Timpul” pentru ca vocea ei să îmi umple sufletul. La 17.00 se lanseaza oficial pe canalul de youtube Andra!

La rândul ei, Andra și-a emoționat fanii cu un mesaj pe rețelele de socializare: „De ziua mea, v-aș face eu un cadou vouă. V-aș dărui cât mai multe clipe fericite, pentru că timpul e cea mai prețioasă resursă a noastră. Astazi este o zi specială pentru mine și cu ocazia asta vă fac o surpriză: un nou videoclip și o piesă care îmi bucură sufletul.”

Sărbătoresc în fiecare zi faptul că am cunoscut-o, dar azi cu atât mai mult! E ziua ei și nu am cuvinte să spun ce simt pentru ea. La mulți ani, iubita mea! ❤️

Posted by Catalin Maruta on Monday, August 23, 2021

Andra, noi declaraţii despre sarcină

Andra

a infirmat, încă o dată, acest zvon, că ar fi gravidă şi spune că toată lumea presupune asta din cauza kilogramelor pe care le-a luat în pandemie. Artista spune că, atunci când se îngraşă, o face în zona abdomenului, de aici şi toată povestea cu sarcina.

Eu optez pentru ojă semipermanentă, pentru că acasă mai spăl vase. Gospodină, gospodină, dar trebuie să am grijă de mine. Am şi maşină de spălat vase, dar nu prea o folosesc, pentru sunt puţine vase. Şi nu pentru că sunt economă, îmi place să spăl vasele. Nu-mi place să mătur, dar îmi place să spăl vasele, pentru că mă relaxează, mai şi cânt  în timpul acela.

Ultima dată am gătit paste, şi cu sos alb, şi cu sos roşu. Fac de două feluri, pentru că David nu mănâncă cu sos roşu, şi atunci trebuie să fac pentru David cu sos alb şi pentru Eva cu sos roşu. Dacă o întreb ce vrea să mănânce, la orice oră, răspunde că vrea paste cu sos roşu, aşa că mi-e uşor să le fac şi ies foarte bune.

Gătesc, dar şi mănânc. Acesta este motivul pentru care mi se spune că sunt însărcinată. Răspunsul este nu, nu sunt însărcinată. În pandemie, am gătit, am mâncat şi m-am îngrăşat. Atunci când mă îngraş, pun în zona abdomenului, acesta este motivul pentru care oamenii presupun că sunt însărcinată. Nu cred că la al treilea copil aş ascunde acest lucru, deci, staţi liniştiţi că eu dau tot din casă”, a declarat Andra la emisiunea Vorbeşte lumea.

https://www.youtube.com/watch?v=Udoizo-VBK4&list=PLF312CF59111F4842&fbclid=IwAR2xlAyiLexeNZQiD7hF4yk5vGSVMx7GxQwaZF07bk3afWtz1CLOcvzK-j8